Már az első napomon megszegtem a diétát. Kezdjem újra?
Igen, mert ha az első napon megszegted, akkor gyakorlatilag nem kezdted el, hiszen nem a diéta előírásai szerint csináltad azt a napot.. :) Legalábbis a logikám szerint. Ha már régebb óta csinálod és bűnözöl egy picit vagy ilyesmi, akkor azt mondanám, hogy vegyél erőt magadon és folytasd, ne kezd újra, mert ettől még nem vész kárba az addigi erőfeszítés, de így azt tudom javasolni, hogy ezúttal határozd el magad IGAZÁN, mindent bele, és ne szegd meg rögtön.
Nekem bevált ez a diéta, de nem kérdés, hogy elég szigorúan kell venni amit előír. Én az utolsó harmadban bírtam már nehezen, mert imádom a tejtermékeket és szenvedtem, hogy csak olyan ritkán ihatok tejet.. :( De megérte a kitartást! Sok sikert, és a éeadott kilók majd motiválnak, hogy ne bűnözz! :)
:-))))
Ne kezdd újra.
Szerintem hagyd a fenébe, nem neked találták ezt ki, ha egy napig se bírod. Ez olyan ,minthogy valaki az esküvője napján kurvázni megy. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!