Ezek hány Kcalek?
1 gombóc tölcsér nélküli Velencei álom fagyi
Pasa kebab: 1 db junior Dürüm
Starking alma (kicsi)
Sajnos drága nagymamám nem fogadja el hogy diétázom ezért nem szeretek hozzá járni annyira mert mindig megtöm
És napi bevitelem az is általában 500 kcal szokott lenni ezért ma mrgprobaltam többet mozogni és így is csak 400 kcal egettem el most mi legyen? Nem akarom hagyni a diétát..
Mellesleg abc diétát vagyok és most elege átléptem... szóval holnaptól újra..
"Sajnos drága nagymamám nem fogadja el hogy diétázom ezért nem szeretek hozzá járni annyira mert mindig megtöm"
Nem kötelező elfogadni azt, amivel kínálnak. Mindenhez 2 ember kell :)
500 kalória pedig semmiképp sem a napi kalóriabeviteled, különben már 2 hét után a kórházban kötnél ki. Nyugodj meg, elszámolod a kalóriád. :D
Ha pedig valóban vagy annyira hülye, hogy 500 kalóriát egyél, akkor keress fel egy pszichológust, mert nagyon nagy bajok vannak nálad fejben sajnos. Ennyi hülyét..
#2-es: de igen, annyi az. 500 kalória. Ez az ABC éhezés vagy úgymond "diéta".
És emlékszem az 5 nappal ezelőtti kérdésére. Sajnos sikerült a legrosszabb tanácsokat adó válaszolóra hallgatnia.
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__1..
Kérdező!
1 gombóc fagyi lehet kb. 100 kcal
100g dürüm kebab kb. 176 kcal
1 kis alma kb. 50 kcal
Összesen 326 kalória.
Ez semmi. Ez konkrétan éhezés. Emiatt rosszul, gyengének is érezheted magad.
Legalább minimum napi 1200 kalória kell egy átlagos felnőttnek. És egy átlagos felnőtt napi 2000 kalóriával tudhat szintet tartani.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!