Mi jó ebbe a 90 napos diétába hogy mindenki ezt csinálja?
Nekem is bevállt ez a diéta. Valaki írta, hogy nem elégedett vele, mert visszajött neki. Nos, aki hajlamos a hízásra, és visszaáll a rendszertelen életmódra az ne gondolja, hogy megtartja a súlyát. Egyszerűen a kívánt súly elérése után is figyelni kell az étkezésre, persze nem olyan drasztikusan. Csak tudjunk nemet mondani.
Tavaly kipróbáltam Update diétát, de semmit nem fogytam, de a 90 napossal igen. Valaki meg Norbival fogy. A fogyás is telejesen egyénfüggő. Ezért nem árthat, ha előszor szakember segítségét kérjük.
Petranova
Nem olvastatok el az elozo oldal utolso post-jat?
Hogy 15 kilo fogyast produkalt, de foleg izombol?
Az nem szamit?
Ha mar nekem nem hisztek akkor legalabb neki...
Gondolkozzatok mar egy kicsit!
Full szenhidrat az egesz (attol fuggetlenul, hogy szenhidratnak, kemenyitonek, gyumolcscukornak nevezzuk oket mind szenhidrat), 3 naponta egy keves feherjevel. Jartatok ti biologia orara?
Ennek egyenes kovetkezmenye az izomvesztes.
Egy dietetikussal tobbre mentek, meg sportolassal, es egeszsegesek maradtok...
Es en ezt a ***-t soha nem hasznaltam, en odafigyelek a kajamra, es sportolok, igy nincsen szuksegem fogyokurara, es nem is lesz. Egeszsegesen elek es ez meg is latszik az eletminosegemen.
(Tigi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!