Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » A rizst keményítő vagy szénhid...

A rizst keményítő vagy szénhidrát napon lehet enni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 18:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát én egyszer megemlítettem a nevét és az egyik kiegre vonatkozó tanácsát egy edző/bírónak aki Superbodyn szokott lenni, de csak röhögött és azt mondta,h inkább hagyjuk. Meg én nem értek egyet az alapismeretekkel, edzésmódszerével, de hát nincs legrosszabb vagy legjobb módszer csak egy alapséma. Ha érdekel az én módszerem szívesen megosztom veled.
2008. dec. 28. 14:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom ide az emberek kérdezni jönnek... Ha nem értesz egyet vele vitasd meg a nem értünk egyet a 90 napos diétával topikban.

Akik válaszoltak annak köszönöm!

2008. dec. 28. 16:12
 13/16 anonim ***** válasza:

A superbody-t nem a konkurens csapat csinalja? Ha igen akkor teljesen ertheto a hozzaallas mivel eleg nyiltan utaljak egymast...

Masreszt nekem bejott, es ezert ajanlom, nem mondom, hogy a masik csapat nem ert hozza, csak nekem ez a szompatikusabb.

(Tigi)

2008. dec. 28. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Öööö. Most ez nem mondod komolyan,h a Superbodyt más csinálja? Mióta vagy te képben a testépítésben? Sőt ha itt tartunk hány éves vagy csupán érdeklődés képpen.
2008. dec. 28. 18:25
 15/16 anonim ***** válasza:

21 vagyok, es tenyleg nem vagyok otthon a testepito VERSENYZESBEN, az a resze engem abszolut nem erdekel, es nem is kovetem.

Nekem a bunny tanacsai eddig mindig bejottek, en csak erre tudok hivatkozni.

(Tigi)

2008. dec. 30. 14:44
 16/16 anonim válasza:
Tigi, bármennyire is ócsárolod ezt a diátát, én csupán másfél hét alatt majdnem 2 kilót fogytam tőle! És mivel minden reggel gyümölccsel kezdem a napot, a közérzetem is sokkal jobb! Innentől kezdve, pedig nem érdekel, hogy ki mit mondd mellette vagy ellene...
2011. okt. 1. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!