A vaj állati eredetű, tehát fehérjenapon süthetünk vele. A margarin minek számit, mikor fogyasztható?
Figyelt kérdés
2008. jan. 3. 15:22
1/3 anonim válasza:
Én fehérjenapon egy kiskanál margarinban párolok csirkemellet a salátámhoz, illetve keményítőnapon is ugyanígy párolom a zöldségeket. Nagyon kevés mindkét napra megfelelő.
3/3 anonim válasza:
A margarin amugy sem igazan jo (bar ezzel sokan biztos nem ertenek egyet), de az egy muvi vacak.
Hasznalj vajat feherjenapon, a tobbin pedig olivaolajat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!