Jól csinálok mindent eddig? Bőv. Lent.
Szóval a szünet elején eléggé dagi voltam...És most hogy nem voltam itthon annyit, nem ettem,többet mozogtam lefogytam úgy hogy nemis nagyon vettem észre,kb 4 kg-ot.De nemcsak lefogytam hanem meg is nyúlottam.
Most mondjuk megvagyok elégedve magammal. De szeretnék nem fogyni,hanem izmosodni. Ma lesz 3 napja h nem eszek este 6 óra után,max zöldséget,gyümölcsöt. Reggel,ebéd,vacsorát azt próbálom betartani,és többet nemigen enni.Minden este tornázok.Mennyi idő múlva lesz látható az eredmény ha így folytatom? Mit ehetek 6 után,ami nem hízlal? Bocsi a hosszú szövegért. előre is köszi.
Jol csinalod, hogy rajottel, hogy a mozgas mennyire fontos az embernek, es mennyire nem egeszseges amikor nem mozgunk eleget.
Tehat latod, hogy nem is az evessel van itt a baj, hanem foleg a mozgassal.
Ehetsz este nyugodtan, de a mennyisegre figyelj oda, ne tul sokat!
Azt hittem már elfelejtették ezt a 6 után nem evős butaságot.
Este ehetsz sovány túrót édesítővel,vagy bármilyen fehérjét,csirkemell pl protein turmix is mehet,szénhidrátot már ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!