Van bevált 90 napos diétátok? Mi volt a diéta? Hány kilót sikerült leadnotok a diétával?
Bevált? Mit értesz ez alatt? Hogy jobban nézel ki 1 hónapig, aztán visszahízol 2x annyit? :D
Büdös a munka, ugye?
Sokan szidják, de nekem bevált. Nem híztam vissza, de akkor még fiatal voltam.
Azóta tudom, hogy nagyon egészségtelen.
Nincs olyan, hogy 90 napos diéta. Olyan van, hogy életmódváltás, ráadásul nem is olyan nehéz, mint amilyennek tűnik.
Ha első nekifutásra elhagyod a legrosszabb dolgokat (pl. cukros üdítők, sütik, chipset, vagy ami nálad a legrosszabb azok közül, amiket rendszeresen fogyasztasz), már tettél egy komoly lépést.
Ha lassan felszívódó szénhidrátokat fogyasztasz, akkor még beljebb leszel.
Ha fentiek mellett odafigyelsz a kalóriabevitelre és betartasz egy heti 0,5-1 kg-os fogyást eredményező étrendet, akkor pedig tutira sínen vagy. Gyorsan hozzáteszem, hogy ez sem jelent aszkéta életmódot, nem kell tartani tőle és szuper applikációk segítenek a dologban (pl. a kalóriabázis vagy a Yazio).
+1: néha egy kis edzés, hogy ne izomból fogyj. Nem kell túlgondolkozni, én pl. este, tusolás előtt lenyomok annyi fekvőtámaszt, amennyit épp bírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!