Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Van bevált 90 napos diétátok?...

Van bevált 90 napos diétátok? Mi volt a diéta? Hány kilót sikerült leadnotok a diétával?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
25%

Bevált? Mit értesz ez alatt? Hogy jobban nézel ki 1 hónapig, aztán visszahízol 2x annyit? :D

Büdös a munka, ugye?

2021. júl. 13. 20:21
 2/4 anonim válasza:
100%

Sokan szidják, de nekem bevált. Nem híztam vissza, de akkor még fiatal voltam.

Azóta tudom, hogy nagyon egészségtelen.

2021. júl. 14. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egészségtelen
2021. júl. 15. 00:28
 4/4 ricsi_gyakori_kerdes válasza:
100%

Nincs olyan, hogy 90 napos diéta. Olyan van, hogy életmódváltás, ráadásul nem is olyan nehéz, mint amilyennek tűnik.

Ha első nekifutásra elhagyod a legrosszabb dolgokat (pl. cukros üdítők, sütik, chipset, vagy ami nálad a legrosszabb azok közül, amiket rendszeresen fogyasztasz), már tettél egy komoly lépést.

Ha lassan felszívódó szénhidrátokat fogyasztasz, akkor még beljebb leszel.

Ha fentiek mellett odafigyelsz a kalóriabevitelre és betartasz egy heti 0,5-1 kg-os fogyást eredményező étrendet, akkor pedig tutira sínen vagy. Gyorsan hozzáteszem, hogy ez sem jelent aszkéta életmódot, nem kell tartani tőle és szuper applikációk segítenek a dologban (pl. a kalóriabázis vagy a Yazio).

+1: néha egy kis edzés, hogy ne izomból fogyj. Nem kell túlgondolkozni, én pl. este, tusolás előtt lenyomok annyi fekvőtámaszt, amennyit épp bírok.

2021. júl. 18. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!