90 napos diéta tapasztalat?
Akkor miért nem kezded el most az egészséges étkezést és hagyod a fenébe az ilyen 90 nap diétázás meg hasonló ideig óráig tartó baromságokat.
Elkezdesz egészségesen étkezni, élni, sportolni és bumm, a súlyfelesleged szépen lassan eltűnik ha helyesen csinálod. A legtöbb embernél a túlsúly sem 90 nap eredménye, úgyhogy a kiút miért is annyi lenne?
Én végigcsináltam. Soha nem ajánlom senkinek. 93 kiló voltam amikor elkezdtem. Betartottam mindent. Még a víznapot is. Lefogytam 17 kilót. De nem voltam elégedett. Akárki látott, nem azt mondták, hogy gratula, majdnem 20 kilót fogytál, hanem azt, hogy "Te jó ég! Mi a baj? Beteg vagy? Úgy nézel ki mint aki rákos, és kemora jár.
Megnéztem magam, és durva volt. Tényleg mint aki haldoklott, borzalmas volt. Utána jöttek az egészségügyi gondjaim.Emésztési zavarok, állandó puffadás, fejfájás. Rossz közérzet. 93 kilóval jobban néztem ki, mint 76 kilósan. Diéta után elkezdtem újra normálisan étkezni. 3 hónap alatt 21 kiló visszajött.
Fél évvel később kalóriát számoltam, sportoltam, napi 7 km sétát tettem. Lefogytam 61 kilóra, de most csinos vagyok. Most dicsérnek, és senki nem mondja, hogy betegnek nézek ki. Jó tanács: Ne csináld a 90 naposat. Nem éri meg
Mindig meglep, amikor valaki fogyókúrázik, fogy valamennyit, majd elkezd "normálisan" (~ összevissza, két kézzel tömve minden a !@#$ magába) étkezni újra, meghízik, és ezért természetesen a követett diéta a hibás... és fel sem merül benne, hogy az lenne a gond, hogy ő zabált, mintha nem lenne holnap.
Amúgy meg a kérdésre a válasz: ez a diéta is lehet hatékony, ha ésszel csinálod, és miután befejezted, nem kezdesz el vadul zabálni, összevissza nassolni stb.
6-nak-
Mivel a célzás nekem szólt ( 3-as vagyok) csak mondom: Nem zabáltam. nem tömtem két kézzel minden sz*rt magamba) Mint írtam jöttek az egészségügyi gondok, és az egyik pont az emésztéssel volt a gond. Az anyagcserém olyan szinten felborult, hogy hiába ettem napi 3x ( és nem sokat, hiszen sosem voltam nagy étvágyú) minden lerakodott.. Felesleges kritizálni vagy osztani az észt amíg nem tudod a hátteret.
Én egyszer elkezdtem, de nem igazán jött be, a CH nap mindig állatira kizökkentett. Komolyan inkább étkezz rendesen. Semmi értelme ennek, nem is értem, hogy miért van ennek a "diétának" még létjogosultsága. Nagyon ilyen 2000-es évek eleji vibe-ja van.
Mostmár mindenki vegán meg keto, meg időszakos böjtöl... Ha van eszed inkább te is valami ilyesmit csinálsz, mint ezzel a fake, fenntarthatatlan módszerrel próbálkozol.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!