Így fogyhatok? És feszes is maradok?
A diétámból teljesen kihagyom a húst,tojást,tejterméket.
Csak tésztát,kekszeket,kenyeret és rengeteg gyümölcsöt eszem,és gyümölcslevet iszom.
És este 6 után nem eszem egy falatot sem.Ezt a Nők Lapjában olvastam.
183/85/F/10%-os testzsír
Köszi a válaszokat
Igen, igen nagyon jól csinálod. A amúgy is tiszta zsír, a csirkehúst meg hízáshoz ajánlják. Ezt a Nők Lapjában olvastam. A tejtermékekről meg már ne is beszéljünk, jobb, ha elkerülöd őket. Az én fogyásom is leállt napi 1 pohár tejtől. Persze akkor még 5x ettem, ami szintén nem volt hatásos (pl. 10 kocka csoki, vagy 3dl 50%-os gyümölcslé).
De mondok 1 tuti módszert:
Napi 1 szenya mindenfélével.(200ft/kg-os madaras teszkós párizsi, kecsap, majonéz, sajt, sok vajjal, ahogy szeretem). Ehhez ittam 1 liter málnaszörpöt, hogy a vércukrom is rendben legyen. Ezt 3 hétig csináltam, és már csak 160/65 vagyok. 10 kg lement, és nem híztam vissza!!!!!!!!!!!!!!!!
Továbbra is szívesen segítek minden fogyni vágyónak,és sok buta embert lepontozok, mert szerintem heti 0,5-1 kiló SEMMI. Aztán minek olyan sokáig fogyózni, ha gyorsan is megy, nem?
köszcsike puszcsika X) 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!