Mi a véleményetek a Level-diétáról?
Csináltátok már? Milyen sikerrel? Hány kg-sak voltatok előtte és mennyi utána?
Nemet és kort is légyszi!
Köszi:)
Megnéztem a kedvedért.Napi két evést tartalmaz.Tipikus izomleépítő,zsírraktározó "diéta".Alig tartalmaz fehérjét és a kevés étkezés miatt lassúl az anyagcsere is,pedig sok étkezéssel kellene gyorsítani.
A végeredménye az,hogy lefogysz,de izomtömegből nem zsírból.
A bőr lógossá,petyhüdtté válik tőle.Egy rendes fehérjedús diétától pont fordítva,kifeszesedik a bőr és csökken a zsírtömeg.
:O Juj... azt írják pedig, hogy a tojás képviseli a diéta alatt a fehérjét. Én is attól félek, hogy izomból fogok fogyni és nem zsírból.
Köszönöm a válaszod!
1 db tojás fehérjetartalma kb 3-5 gramm.Diétánál nem árt emelni a fehérjét kb 2g/tskg-ra.
Tehát ha 55 kiló a súlyod pl és csak tojásból viszed be a fehérjét akkor napi 22db tojás fehérje az ideális:).
Köszönöm kedves utolsó!
De én úgy döntöttem, hogy nem kezdek bele, mert már az orvosom is azt mondta, hogy nagyon nagy hülyeség lenne, mert az izmaiból fogyasztja ez a diéta az embert....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!