Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok level dietarol?...

Provokativ88 kérdése:

Mit gondoltok level dietarol? Izetlen valaszoktol letszi kimeljetek, jo?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:
énis nézegettem, nagyon hivogato, foleg a narancsok.. de aztán beláttam, hogy pár nap után mozdulni sem bírnék, éshát biztos hogy nagyon gyorsan visszajonne, számold csak ki a kalóriaértékét.
2010. nov. 29. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Akkor próbálom tényszerűen,nem ízetlenül:).Tipikusan olyan diéta,ami kecsegtető,de semmiben nem különbözik a női magazinok kamu fogyi tippjeitől.A lényege-A fehérje megvonás miatt az izomtérfogat összébb szűkül ezért kevesebbet mutat a mérleg,de a testzsírszázalék nem megy lejjebb,ami elvileg a diéta célja lenne.

A fehérjét a napi 3 tojásból nyeri,namost az egyik kérdezőnek egyszer kiszámoltam,hogyha csak tojásból akarja bevinni a napi szükséges fehérjét diéta alatt,akkor 25-30db tojásra jönne ez ki.

bővebben-kereső-level diéta

2010. nov. 29. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én végig csináltam, lefogytam 8kg-ot, de annyi erőm sem volt, hogy reggel felkeljek az ágyból. Egész nap ingerült voltam, mindenkivel veszekedtem és csak arra tudtam gondolni, hogy mikor lesz már vége.

Nem jöttek vissza a kilók, mondjuk azóta normálisan eszek és nagyon odafigyelek a kalória és szénhidrát mennyiségére, elkezdtem sportolni is. Szóval nekem arra volt jó, hogy megadta a kezdő lökést.

Sok sikert kívánok hozzá, ha neki fogsz.

2010. nov. 29. 11:56
 4/4 A kérdező kommentje:
latom vannak meg ezen az oldalon normális emberek,nagyon köszönöm válaszokat :)
2010. nov. 29. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!