Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket visznek magukkal a gyerekek, ha a másik szülőhöz mennek láthatásra?
2 éve váltunk el a férjemmel. Most 7,9 évesek a gyerekek. Eddig mindíg vittek ruhát, játékot mindent, de sajna folyamatosan vagy nem jön vissza vagy borzasztó állapotban jönnek vissza a ruhák leginkább. 1 hetet voltak az Apukájukkal júlisusban és 16 ruha használhatatlan állapotban érkezett vissza, tele foltokkal ami nem jön ki sehogy.
Azon vagyok hogy innentől kezdve nem visznek semmit, ami rajtuk van abban elmennek és a többit oldja/vegye meg Apuka.
Nálatok ez hogy van?
Én a másik oldalon vagyok,hozzánk jön az előző házasságból valo kisfiú.
Mindig hoz ruhákat és játékokat is ,hiába van neki itt is rengeteg játék.
Kimosva Kuldtem vissza őket ,de nwkem is volt amiben maradt folt ,málna nem jött ki.
Inkább beszéld meg velük normálisan.
A borzasztó állapot csak a folt miatt vay másra is érted ?mert gondolom mosogeppel mossa mint bárki más ...
12 éves fiunk van, közös a felügyelet, a bejelentett lakcíme nálam van (anyuka vagyok).
Heti váltásban neveljük a gyereket, amikor megy, viszi az iskolatáskáját, a könyvet, amit olvas, játékokat, amikkel éppen aktuálisan játszik, otthoni ruhákat és suliba járós ruhákat is. Egy kisebb méretű utazó táskába pakolok neki, bőven több ruhát, mint amire szüksége van, plusz évsgaknak megfelelő lábbelit, és több váltás alsónadrágot.
Mosáskor látom, hogy új dolgai is vannak, és olyanok is, amik 2-3 láthatás után jönnek csak haza. De ezen nem akadok fenn.
Nem tudom, nálatok mi van lepapírozva, a gyerek osztálytársánál mondjuk az, hogy anyuka láthatások alkalmával köteles a gyereket elkészíteni, átadni, és az évszaknak megfelelő ruházattal az apukánál tartózkodását biztosítani, mivel ott életvitelszerűen anyukánál él a gyerek. Ha nálatok us úgy van, hogy tiéd a felűgyeleti jog, mert nem apukánál élnek életvitelszerűen, akkor ezt inkább beszéljétek át ahelyett, hogy kicseszel a gyerekkel, és egy ruhában küldöd el láthatásra.
Volt ilyen időszak. Csak játszós ruhát csomagoltam a gyerekeknek, amit nem sajnálok. Olcsón tudtam venni nekik turiban, vagy ruhacsomagban vaterán. Őket csak az érdekelte, hogy milyen figura van rajta és milyen színű.
Most már kamaszok, nem vesznek fel akármit. 😉 De tudnak is rá vigyázni.
Egy fontos kérdés, amit jó lenne tudni: miért néznek ki így a ruhák? Mit csinálnak ott, amit otthon nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!