Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek miért egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért egyre több a válás Magyarországon?

Figyelt kérdés
Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Vajon csak a szerelem múlik el? Vagy csak "megunják" egymást a felek? Miért házasodnak egyáltalán össze, ha úgy érzik legbelül hogy ez nem fog később működni. A nővérem egyik nyáron 8 esküvőn volt és abból már 1 év után több mint a fele válik.
2019. jún. 24. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

" ahol alapból nincs jó szülői minta"

Azért az nem feltétlenül rossz, hogy az em,berek nem maradnak bent kényszerből egy nem jól működő házasságban.

2019. jún. 24. 19:38
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

"A válások 3/4-edét nők adják be"

Mert a pasik nagy része elvan a fosban is, amíg az asszony elé rakja a kaját, meg neveli a gyerekeket. Sokuk meg elvan a szeretőjével, de azért jó, ha megvan a család is. Aztán mikor kiderül, akkor persze hogy a feleség akar válni. A pasi miért adná fel a kényelmét?

2019. jún. 24. 20:03
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó: Hazudsz, mert én raktam a volt feleségem elé a kaját. A folyamatos rendelgetések, a mcdonalds, kfc kombó, mert szegényke összeb*sza a műkörmét... Meg különben is a "pasi dolga"...
2019. jún. 25. 07:12
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó előttinek: Attól h nem játsza a bohócot a fószer 0-24ben, s szeretne megnyugodni, lehet h neked ez fos, s ezért te vállnál. Ezért vannak az a 3/4-ed részt beadott női válások, mert azt hiszed akcióhőshöz mész hozzá... ébredj fel
2019. jún. 25. 07:28
 15/18 anonim ***** válasza:

A saját történetem tudom elmondani:

17 évesen jöttünk össze, a 18.szülinapomon összeköltöztünk, 20 évesen összeházasodtunk. Albiban éltünk, amit simán finanszíroztunk a vidéki házamból befolyó

2019. jún. 27. 19:06
 16/18 anonim ***** válasza:
66%

befolyó bérleti díjból. (Véletlenül elküldtem)

21 éves korunkra megszületett az első lányunk, két évre rá leköltöztünk a házamba, kifejezetten a férjem kérésére. Négy év korkülönbséggel megszületett a kisebbik lányunk.

Pár év alatt eljutottunk odáig, hogy mindent én csináltam. Háztartás, a kert, két gyerek (ebből a pici fejlesztésre szorult)

Kértem, könyörögtem, hogy segítsen, nyírjon már füvet, locsoljon meg, valami. Csak a szabadnapján...

Két éves múlt a pici, részmunkaidőben dolgoztam, tél volt. Neki a munkahelyén leállás.

Megkértem szépen, hogy hordjon be fát a fáskamrából a faházba, hogy átmelegedjen a fa, meg hogy ne kelljen már talicskánként behordani minden fűtésnél. Ez egy kb félórás munka lett volna.

Én reggel összekészítettem a csajokat, elvittem oviba a nagyot, a kicsivel elvonatoztunk a közeli városba, ő ment bölcsibe, én dolgozni. Utána bevásároltam, két gyereket összeszedtem, fél ötkor értünk haza.

Otthon jég hideg várt, emberem a gép előtt üldögélt, egy fűtőventillátorral melengette magát, és rohadtul nem értette mi a bajom...

Ha előre tudom, hogy elesek, leülök. A gyerekek előtt mindent megcsinált, csak aztán rákapott a lusti ízére, és én voltam a sárkány, hogy arra kértem, végezzen házimunkát.

2019. jún. 27. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Hogy miért? Mert a nők többsége úgy tud lelépni egy kapcsolatból, hogy sokkal kevesebb vesztenivalója van mint az apának. A gyerekeket úgy is nála helyezik el akkor is ha a férje megfeszül, marad a GYT és a 2 hetente való láthatás és a 80-100k havi jövedelem amire számíthat.

15 év házasság után dobbantott az exem, megvárta mire "kifizetjük" a házat és pontosan tudta mire számíthat. 7évig nem dolgozott, otthon volt a gyerekekkel miközben én annyi túlórát vállaltam be amennyit csak lehetett és így sem jöttünk ki a pénzből. 1 kereset, 130k havi törlesztés a banknak, nem részletezem, idegileg nagyon fárasztó volt.

A kapcsolatunk valójában erre ment rá, pontosabban arra, hogy folyamatosan problémázott valamin, soha semmi nem volt elég jó a számára és a megoldást természetesen tőlem várta. Szóval a vége az lett, hogy a szeretett családi ház ment a levesbe mert nem kaptam rá annyi hitelt amennyi kellett volna hogy kifizessem az exem és most egy kis lakásban élek, de legalább nincs hitelem. Ami idáig hitelre ment azt most a Nejemnek és a gyerekekre költöm, 2 hetente látogatom a gyerekeket, 125km kell utaznom hogy láthassam őket,mert az exem más városban "talált" munkát hiába tiltakoztam.

3 éve sikeres embernek tartottam magam, most úgy élek a semmibe, úgy érzem magam mint akit átvertek.

AZ egyik ismerősöm ugyanebben a helyzetben annyit tett, hogy vett egy kis garzonlakást a gyerek nevére(1 fiú), közölte a volt nejével, hogy részéről letudva a GYT és lelépett külföldre ahol talált magának munkát(most éppen Thaiföldön él). A gyerekével neten tartja a kapcsolatot, évente egyszer kiutazik hozzá és elmennek nyaralni, akkor vannak együtt 2 hetet.

Azokat a házasságokat, amik 1 év után válással érnek véget, ott rontják el, hogy nem költöznek össze és nem ismerik meg egymást 7/24 ben. Tudok olyan párról akik az egész házasságot egy nagy buliként fogták fel, semmi kötöttség, csak a pozitív oldalát akarták megélni a házasságnak. Tulajdonképpen igazat is adok nekik, amíg nincs gyerek addig mindkét fél keresőképes, felezni kell a költségeket és ha a kapcsolatnak vége könnyű továbbállni. Éppen ezért nem látom semmi értelmét a házasságnak gyerek nélkül, mert addig nincs értelme a vagyonközösségnek sem. Az ügyvédek és az állam leszedi a saját sápját és utólag tudatosodik az emberben, hogy az egész házasságnak nem sok értelme volt. Van olyan barátom aki 3 volt házas, de nincs gyereke,viszont annyi pénzt bukott ezekkel a perekkel, hogy egy kisebb lakás is kijönne belőle.

2019. júl. 1. 18:08
 18/18 anonim ***** válasza:
A megoldást tőled várta, miért magyarország magyarország, és miért nem hollywood. Sajnos ez ilyen... Éretlen embert vettél el (90%-a semmire kellő, csak követelőzni tud, neki jár, stb...). Sajnálom.
2019. júl. 1. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!