Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bár nem ismerlek de szerintem neked nem volt még válásod mert ha lett volna akkor nem így beszélnél . Vagy 15éves vagy !
Mindenkit érdekli más élete , olyan világban élünk sajnos . Azt hiszem még gyerek vagy!
Ki mondta hogy érdekel?
Bizony vagyok olyan érdekes . De én csak feltettem egy kérdést erre te jőssz nekem ide gyerekeskedni . Figyelj te még nem tudod mi az élet , ahogy látom azt hisszed hogy mindenki jó hát elmondom hogy rohadtul nem ugy van ahogy gondolod !! Igen tényleg nm kell foglalkozni mit mondanak mások de meddig idáig érsz még szenvedni fogsz !! Kivánom hogy teis éld át és utána mondjad itt az èszt!!!
Engem a pszichopata főnököm a friss házasságommal készített ki, el tudom képzelni mit csinált volna a válásomnál, bár el tudom képzelni róla, hogy annak inkább örült volna.
#17: jobban tudom, milyen az élet, hidd el. Ha te is tudnád, nem is tetted volna fel ezt a kérdést.
Nyilvan, te valami kisebb településen élsz es a környezeted, hogy is mondjam, nem túl iskolázott.
Né haragudj, de 2019-ben ilyen kérdés feltétele a szégyen.
Sajnállak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!