Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülői felügyeleti jog szuneteltetese?
Sziasztok! Egy kérdésem lenne amely nem tisztázódott le előttem. A kislányom úgy született, hogy már nem voltunk együtt az apjával. Terhesen kellett elkoltoznom tőle stb stb. Sok minden van a rovasan. Ennek ellenére, mielőtt bárki támadna nem szeretném a közös gyermekunktol elszakitani. Akkor látja amikor csak szeretne a meghatározott időn kívül. Úgy gondolom, hogy a jó viszony mindenki érdeke.
A gyermek nálam lett elhhelyezve. Viszont a felügyeleti jog úgy van, hogy közös a felügyeleti jog de határozatlan ideig szuneteltetve van az én javamra.
Pontosan ez mit jelent? Mihez van hivatalosan joga az apának és mihez az anyának.
Én vagyok az anya.
Kenyes kerdes, pontosan en sem tudom mit jelent. Mindenkeppen keress meg egy ugyvedet, aki el tudja mondani mihez van joga. Ha ugy erzed, hogy problemakat fog okozni a volt ferjed, akkor egy uj keresetet kell beadni a birosagra, hogy az eddigiekre valo tekintettel (evekig le sz'rta mi van a gyerekkel) kizarolagos felugyeleti jogot kersz. Onnantol tenyleg semmi beleszolasa nem lesz a gyerek eletebe, ket hetente kell csak a lathatast biztositanod.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!