Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik szülői felügyeleti jog perben az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat?
Nekünk volt. Mindkettőnkkel elbeszélgetett külön, a nagyobb gyerek tesztet irt, beszélgettek vele, a kisebb rajzolt es beszelgetes.
Mi ex-szel csomo tesztet is csinaltunk.
Mindegy volt az ugy szempontjabol, de a pszicho pasi full összekevert dolgokat, olyat irt pl amit soha nem mondtam. Ha 2 hét mulva irja a "jelentest" eselytelen hogy pontosan emlekezzen mindenre.
Annyi elonye volt max hogy megallapitotta nem befolyasolom a gyerekeket (mert ezt allitotta valtig az ex).
Ja es a Rorschach teszt ami hat eleg vitatott...nálam oltári baromsagot hozott ki
Nálunk úgy volt, hogy délután 2re kellett menni és elég sokáig elhúzódott, késő este értünk haza. Mindenkit vizsgáltak, szülőket és gyermeket is.
Kislányommal sokat beszélgetett, rajzoltatta. Szülőkkel is elbeszélgetett külön-külön, Szondi-teszt és Rorschach-teszt is voltak. Engem arról is kérdezték, mit tudnék nyújtani a lányomnak, ha mellettem helyeznék el.
Engem a válás során depresszióval kezeltek éppen, így elmeorvos-szakértői vizsgálaton is voltam, az 1 órás volt, ott is főként beszélgetés volt illetve múltban történt eseményeket kellett felidézni, elmesélni. Próbálták megállapítani, hogy elmebeteg vagyok-e vagy sem, arra sikerült rájönniük, hogy enyhe depresszióban szenvedek, de elmebeteg nem vagyok. Exem nagy bánatára. De ez nem tartozik a kérdéshez. Ami érdekes, hogy nálunk is történt olyan, hogy a szakértő akkora fatális baromságokat beleírt a szakvéleménybe, ami nem is úgy történt a valóságban. Arról nem is beszélve, hogy én teljesen véletlenül mentem el a vizsgálatra. Mivel kislányomnak akkor kellett mennie, így én is mentem, függetlenül attól, hogy exem e-mailben szitkozódott és megtiltotta, hogy elmenjek. Majd a vizsgálaton a szakértő engem is behívott és kérte a vizsgálatra idéző papírt, amit nekem küldött ki az exem címére. Amit az exem nem adott át nekem. De ez már tényleg nem a kérdés része. Illetve még arra is emlékszem, hogy nekem is kellett rajzolnom, konkrétan azt mondta a szakértő, hogy rajzoljak egy fát, 20 percem van rá.
2-es:Írtam privát
3-as: mi lett a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!