Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A válópernél segít egy hangfel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A válópernél segít egy hangfelvétel egy fenyegetésről?

Figyelt kérdés
A feleségem azzal fenyegetett, hogy ha be merem adni a válókeresetet, akkor mindent megtesz majd, hogy örökre elszakítsa tőlem a lányunkat. Ha legközelebb ilyet mond és én rögzítem telefonnal, az mennyiben könnyíti meg a válást?
2019. ápr. 20. 15:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"1" vagyok és pont úgy látom a helyzetet ahogy a "8" válaszoló is leírta. Egy szponzor vagyok ahhoz, hogy a volt feleségem el tudja tartani a gyerekeinket, mert egyedül képtelen lenne rá. Szarik rá, hogy mi a gyerek érdeke, ellenben ha kések a fizetéssel vagy nem viszem vissza időben a srácokat már balhézik és fenyegetőzik.

Én viszont nagyon odafigyelek arra, hogy csak a legminimálisabb készpénzt adjam az exemnek, hiába fordult a bírósághoz többször is és amit csak lehet mindent személyesen adok oda a fiaimnak, hogy lássák ki teremti elő nekik az ételt, a ruhákat, és igenis megbeszélem velük, hogy amit otthon kapnak az sem anyuka fizeti, mert az exem erről soha egy szót sem szól nekik. A zsebpénzüket is én adom.

A száraz tények, 60000ft GYT+30000ft CSP+ 40000ft adókedvezmény ez az alap, 130000ft/hó. Ezen felül megközelítőleg havi 30000ft adok ki fejenként edzésre, ruhákra, fodrászra, zsebpénzre és még ki tudja mire. És a drága exem még ezt is kevesli, mert szerinte adhatnék többet(persze csak nem az ő kezébe amivel ő rendelkezhet). Kíváncsi lennék ha velem élnének mondjuk 1 évig mennyi GYT fizetne az exem, szerintem a számlákat sem tudná fizetni.

2019. ápr. 24. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!