Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A válópernél segít egy hangfel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A válópernél segít egy hangfelvétel egy fenyegetésről?

Figyelt kérdés
A feleségem azzal fenyegetett, hogy ha be merem adni a válókeresetet, akkor mindent megtesz majd, hogy örökre elszakítsa tőlem a lányunkat. Ha legközelebb ilyet mond és én rögzítem telefonnal, az mennyiben könnyíti meg a válást?
2019. ápr. 20. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

Sajnos nem sokat segít, mert ő pontosan tudja, hogy az ász az ő kezében van. Sajnos annyira egyoldalú a gyerekelhelyezés MO-n, hogy a nők többsége ezzel fenyegetőzhet és meg is teszi.

Elvált férfi vagyok, 2 gyerek apja, de valójában egy megtűrt ember akinek nem túl sok dologban van beleszólása. A MO. joggyakorlat nem 2 egyenlő félként kezeli a szűlőket, igazából esélyed sincs a gyerek felügyeletét megszerezni ha nem iszákos,drogos vagy közveszélyes az anya. Sajnos ez a tény!!!

2019. ápr. 20. 16:02
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Majd ha a férfiak tömegesen maradnak otthon GYED-en a gyerekekkel, és ők gondoskodnak róluk az első pár évben, ők maradnak otthon, ha beteg a gyerek, ők járnak szülői értekezletre (én 80 %-ban anyukákat látok), akkor majd változik a gyakorlat.
2019. ápr. 20. 16:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Ez aranyos, meg minden, de most halál komolyan ijedjek meg és ne merjek elválni?
2019. ápr. 20. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Sokat segít de csak akkor hogyha nagyon drága sztárügyvédhez mész . Én más esetben fordultam a rendörséghez le se szartak felfogadtam egy sztárügyvédet és minjárt foglalkoztak velem de az egész ügy kb 500ezrembe fájt de megérte . Szerintem rögzíteni kell mindent amit bizonyitéknak használhatsz és úgy kell ügyvédhez menni de ha ügyvéd nélkül mész vagy egy szar ügyvédhez akkor nem számít semmit.
2019. ápr. 20. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
Csatlakozom az előttem szólóhoz annyiban, hogy középvezető vagyok egy multinál, a beosztottak 85%-a nő, kb 25-40 között, és legtöbbjük eléggé bicskanyitogató stílusú életet él. Túlnyomó többségében rengeteget isznak ezt különösen kirívó esetek tarkítják, gyűrűs menyasszonyként illetve feleségként lazán flörtölnek bárkivel, méghozzá alig-alig titkoltan. Félreértés ne essék, semmi közöm hozzájuk, de számomra már a gyakorlatban rég megdőlt az a sztereotip vélekedés,mely szerint a férj a hűtlen, piás macsó és a feleség a szegény szerencsétlen áldozat.... És valóban, ennek ellenére a gyakorlatban folyamatosan a feleséget tartják alkalmasabb szülőnek.
2019. ápr. 20. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
#6: es miért? Milyen arányban látsz apukakat a játszóteren? Milyen gyakran élnek a gyes lehetosegevel? Mennyire veszik ki a részüket a gyereknevelesben, ellátásában? Mosás, takarítás, pelenkázás....
2019. ápr. 20. 17:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Gyes-en nem voltam, de a többiben elég jónak érzem magam. Viszont hogy jön ez ide?
2019. ápr. 20. 17:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Nézd , a válást mindegy hogy csinálod a nejednel marad a gyerek. Van láthatas akkor láthatod de mivel 14 napbol 12t van vele az anyja pontosan lehetősége van telibeszelni a fejét. Ha nagyobb lány és apás akkor nem fog összejönni de különben igen.

Nekem fiam van hiába volt ott velem lathatason jelenleg ami apjától kell postán az ajándék , pénz, és egy lakás.

Mondjuk én ezen tulleptem mert ez ilyen a titkarnom adja fel a az ajándékokat postan meg kontrollálja a pénzt kb olyan mintha egy munka mellekszala lenne érdektelen.

2019. ápr. 20. 17:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Én őszintén kiegyeznék a közös felügyelettel is.

Amúgy a feleségem most először kelt ki magából így. Ha bármi mással fenyeget, megvonom a vállam, de a gyerekem más, érte bármit.

2019. ápr. 20. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Jogi szempontból reagálok: hiába rögzíted, ha a feleséged nem járul hozzá, akkor azt a hangfelvételt nem játszhatod le egy tárgyaláson sem... Ez a jogszabály.

Azt a részét nem tudom, joga van-e eltiltani téged, és mire alapozza az eltiltást.. Úgy gondolom akkor külön kérelem és elbírálás kell, amit nyilván indokolt esetben adnak meg ( iszákos, drogos, beszámíthatatlan stb) ember esetén pl necces. Egyéb esetben szerintem ez nem így működik. De ha ennyire félsz, kérdezz meg egy ügyvédet.

2019. ápr. 20. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!