Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válópernél segít egy hangfelvétel egy fenyegetésről?
Sajnos nem sokat segít, mert ő pontosan tudja, hogy az ász az ő kezében van. Sajnos annyira egyoldalú a gyerekelhelyezés MO-n, hogy a nők többsége ezzel fenyegetőzhet és meg is teszi.
Elvált férfi vagyok, 2 gyerek apja, de valójában egy megtűrt ember akinek nem túl sok dologban van beleszólása. A MO. joggyakorlat nem 2 egyenlő félként kezeli a szűlőket, igazából esélyed sincs a gyerek felügyeletét megszerezni ha nem iszákos,drogos vagy közveszélyes az anya. Sajnos ez a tény!!!
Nézd , a válást mindegy hogy csinálod a nejednel marad a gyerek. Van láthatas akkor láthatod de mivel 14 napbol 12t van vele az anyja pontosan lehetősége van telibeszelni a fejét. Ha nagyobb lány és apás akkor nem fog összejönni de különben igen.
Nekem fiam van hiába volt ott velem lathatason jelenleg ami apjától kell postán az ajándék , pénz, és egy lakás.
Mondjuk én ezen tulleptem mert ez ilyen a titkarnom adja fel a az ajándékokat postan meg kontrollálja a pénzt kb olyan mintha egy munka mellekszala lenne érdektelen.
Én őszintén kiegyeznék a közös felügyelettel is.
Amúgy a feleségem most először kelt ki magából így. Ha bármi mással fenyeget, megvonom a vállam, de a gyerekem más, érte bármit.
Jogi szempontból reagálok: hiába rögzíted, ha a feleséged nem járul hozzá, akkor azt a hangfelvételt nem játszhatod le egy tárgyaláson sem... Ez a jogszabály.
Azt a részét nem tudom, joga van-e eltiltani téged, és mire alapozza az eltiltást.. Úgy gondolom akkor külön kérelem és elbírálás kell, amit nyilván indokolt esetben adnak meg ( iszákos, drogos, beszámíthatatlan stb) ember esetén pl necces. Egyéb esetben szerintem ez nem így működik. De ha ennyire félsz, kérdezz meg egy ügyvédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!