Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok válás van az országban?
Rengeteg.
10ből minimum 4 ha egy átlag számot kellene mondanom.
Valamit tudunk, az biztos:
A KSH szerint 2017-ben 50 572 házasságra 18 495 válás jutott.
Utolsó, ha szerinted a válások legtöbbjének oka, hogy a nők még élni akarnak, miért legtöbbször náluk maradnak a gyerekek? Nagyon jól lehet velük pasizni meg bulizni és két egész fizetés helyett csak gyerektartásból (ami ismerősi körben átlag 20-30 ezer) eltartani őket. Persze ez is általánosítás, mert van, hogy apuka marad egyedül, de a környezetemben tipikusabb forgatókönyv, hogy a férfi egy fiatalabb nő vagy egyszerűen csak a karrierre ráfogva jön rá, hogy ő mégsem ilyen macerás családi életre vágyott és kényelmesebb pár hétvégi láthatás, ahol egy darabig körülrajongják, mint lelkizni az asszonnyal meg részt venni a házimunkában.
Élni akartam? Igen.
Legalábbis nem úgy, hogy az ex egy 18éves lánykával wellnessezik, miközben két gyereket (abból a második tartósan beteg), háztartást, állatokat, kertet rendeztem.
Plusz kiderült, hogy hetvenezret titkol a fizujából.
Ő nem akart válni, jó volt, hogy valaki ellátja, hogy nem kell gyerektartást perkálni.
Persze a jó világnak végeszakadt, a lány otthagyta, ex meg egy másfél szobás lyukban él az anyjával.
(Mielőtt kapnám az üzeneteket a kisemmizésről: a ház különvagyon(még nem is ismertem, mikor megvettem) az állataimat meg eladtam, hogy a minimális felújítások költségének felét kifizessem neki. Plusz 20k-val kevesebb gyt.-t kértem, mint kaphattam volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!