Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sok válás van az országban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok válás van az országban?

Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg.

10ből minimum 4 ha egy átlag számot kellene mondanom.

2019. márc. 27. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, az lemaradt, hogy 'nálunk' legalábbis ilyen arány van.
2019. márc. 27. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor volt a tv-ben, hogy ma Magyarországon minden második (!!!!) házasság végződik válással. Világ szinten ez kiemelkedő adat.
2019. márc. 27. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Valamit tudunk, az biztos:

[link]

2019. márc. 27. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
60% a válások aránya.
2019. márc. 29. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Sok. A házasságok több mint fele válással végződik. A válások 80%-át nők adják be (bizonyított). A válások miértje 90%-ban: a nő még élni akar, bulizni, szórakozni, neki jár a boldogság, a pénz, stb... A nők hihetetlenül nagyra vágyásának a következő társadalmilag is érezhető következménye a párkapcsolatok kialakulásának csökkenése lesz. Tehát több párkapcsolat bomlik majd fel, mint amennyi keletkezik. Ha megfigyeled a nők 80%-a a férfiak felső 20%-ához vonzódik, tehát a metszéspont kb 5-10% (ha ráhagyunk kis többletet), a többiek párkapcsolat nélkül maradnak. Egyiknek semmi nem elég (nők), másiknak semmi nem jut (férfiak), a felső 20% meg cserélget egymás között :)
2019. márc. 29. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

A KSH szerint 2017-ben 50 572 házasságra 18 495 válás jutott.

[link]

Utolsó, ha szerinted a válások legtöbbjének oka, hogy a nők még élni akarnak, miért legtöbbször náluk maradnak a gyerekek? Nagyon jól lehet velük pasizni meg bulizni és két egész fizetés helyett csak gyerektartásból (ami ismerősi körben átlag 20-30 ezer) eltartani őket. Persze ez is általánosítás, mert van, hogy apuka marad egyedül, de a környezetemben tipikusabb forgatókönyv, hogy a férfi egy fiatalabb nő vagy egyszerűen csak a karrierre ráfogva jön rá, hogy ő mégsem ilyen macerás családi életre vágyott és kényelmesebb pár hétvégi láthatás, ahol egy darabig körülrajongják, mint lelkizni az asszonnyal meg részt venni a házimunkában.

2019. márc. 30. 07:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Rossz választásnak az egyedülállóság a velejárója. Nincs ezzel semmi baj, mert van "felelősség" a partner kiválasztásában. Nem mennyiséget írtam, hanem a beadott válásokat kik adják be. Nem mondataimra reagáltál, hanem tereltél.
2019. ápr. 1. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Élni akartam? Igen.

Legalábbis nem úgy, hogy az ex egy 18éves lánykával wellnessezik, miközben két gyereket (abból a második tartósan beteg), háztartást, állatokat, kertet rendeztem.

Plusz kiderült, hogy hetvenezret titkol a fizujából.

Ő nem akart válni, jó volt, hogy valaki ellátja, hogy nem kell gyerektartást perkálni.

Persze a jó világnak végeszakadt, a lány otthagyta, ex meg egy másfél szobás lyukban él az anyjával.

(Mielőtt kapnám az üzeneteket a kisemmizésről: a ház különvagyon(még nem is ismertem, mikor megvettem) az állataimat meg eladtam, hogy a minimális felújítások költségének felét kifizessem neki. Plusz 20k-val kevesebb gyt.-t kértem, mint kaphattam volna)

2019. ápr. 5. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!