Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már így valaki? Sikerült talpra állni hazaköltözés nélkül?
Ma nagyon összevesztünk a férjemmel. A végén oda jutottunk, hogy elválunk. Hétfőn megírjuk a papírokat és beadjuk a válókeresetet.
Van egy 11 hónapos kislányunk, ő mindenképp hozzám kerül mert az apja nem akarja magához venni szóval az elhelyezés kb csak formaság lesz. Úgy látszik gyorsan és nyugodtan lemegy majd az egész.
A gond az, hogy külföldön (Ausztria) lakunk. Nem szeretnék haza költözni, mert akkor maradna az, hogy anyámmal és nagymamámmal, egy kutyával és két macskával laknánk még mi ketten is másfél szobában. Az egyéb dolgokat nem is említem, minden esetre szeretnék kint maradni. Egy évre kértem a gyest, így az nemsokára lejár, és a férjem miatt nincs semmi tartalék pénzem. (tudom, hogy hatalmas hiba volt ezt megengedni, de most ne ezt firtassuk.
Kértem már tanácsi lakást, idén már megkaphatjuk, hétfőn megpróbálok minden lehetséges támogatást elintézni, hogy amíg nem találok munkát addig se legyünk túl nagy bajba.
A kérdésem az, hogy járt így más is? Sikerült kint maradni és talpra állni?
Köszönöm, aki elolvasta, bocsánat, hogy hosszú lett
És emellett esetleg meg is csalt?
Ha egy Nárcisztikusról van szó, akkor a helyedben nem beszélnék meg vele semmit hanem először keresnék egy tanácsi lakást, szigorúan a tudta nélkül, felmondanám a bérleti szerződést és miután reggel elmegy összepakolnék és délben már a másik lakásban ebédelnék.
Ne várd meg amíg agresszívebb lesz. Ne várd meg amíg nagyobb bajt csinál.
Ha nem Nárcisztikus akkor egész máshogy kell kezelni.
Nem csalt meg. Annál lustább.
Most puncsol, azt hiszi nem adom be a válást, pedig muszáj lesz, mert ez így nem élet.
Igen, én is így terveztem, hogy egyszerűen lelépünk, máshogy nem hiszem, hogy elengedne minket nyugalomban.
Nem hajlandó rá, fenyegetőzik, agresszív. Ha kihívom rá a rendőrséget nem csinálnak vele semmit mert ide van bejelentve.
Most kicsit nyugodtabb a helyzet, nem szeretném, hogy megint eldurvuljon. Elvileg jövő héten elmegy valamelyik haverjához bár nem tudom kihez mehetne, mert a viselkedése miatt kb nem maradt itt egyetlen ember sem aki befogadná.
Mutasd meg ki vagy! igenis sikerűlni fog!!! magadért a boldog életért!!! ne add fel, lesznek kemény idők.. de egyszercsak jóra fordul.
én most vettem egy icipici házikót és szabad leszek nem sokára.. pedig nagyon elkeseredett voltam! látom a fényt az alagút végén.. és még a szerelem is rámtalált!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!