Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nejem beadta a válást, mert "nem a papírt, szereti, hanem engem". Más is volt ilyen helyzetben?
A kapcsolatunk jobb, mint valaha.
7 éve vagyunk házasok, négy gyermekünk van. Azt mondta, nem ért egyet a magyarországi házasság intézményével, most, hogy kiismerte. Hogy nem az esetleges állami juttatásokra hajt, semmiféle állami pénzt nem igényel egyébként soha. Kizárólag abból szeretne élni örökre, amit a két kezével maga keres meg. Hogy lehetne egy templomi, vagy egy álomszép, de nem hivatalos esküvőnk egy gyönyörű helyen.
Amikor összeházasodtunk, tapasztalatlan volt a jogszabályokat illetően.
Hogy felesleges papír a házassági. Ezeket mondja, hamarosan kapunk váláshoz időpontot.
Más is volt ilyen helyzetben? Aki igen, ő hogy élte meg?
Biztos, hogy hazudik, és az is, hogy valamit titkol. Vagy nagyobb összeghez (fog) jut(ni), vagy nagyobb hitel az oka, amin nem akar osztozni.
Vagy mégse akkora az a szerelem.
Ott a pont 5.- nél.
Ez csak kifogás, penzt fog kapni, amun nem akar osztozkodni, vagy valami más oka van.
Hat ilyet se hallottam még :-D
Ha örököl az csak az övé, attól még maradhat házas...
Ha lottón nyert, esetleg...
De sok logikat nem látok ebben minek akar elválni, aztán ugyanugy maradtok???
Csak egy költői kérdés: ha ez úgyis felesleges, akkor miért töri magát, hogy megszüntesse?
Egyébként meg itt vagy valami nem teljesen egyenes, vagy komoly mentális problémái vannak.
De az biztos, hogy egy ilyen húzás után én nem maradnék mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!