Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezési per,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezési per, gyermektartás. Mi a menete?

Figyelt kérdés
Már nem tudunk együttélni "férjemmel." Nem vagyunk házasok de a 15 év az sok. Mindketten magunknak akarjuk a gyerekeket. Próbáltam leülni, beszélni de hajthatatlan. Bíróságra jövőhéten megyek elindítani a jogi procedúrákat. Mire dzámíthatok? Elég ha elindítom a dolgokat és elhozhatom a gyerekeket? A bíróság mikor ítél egy bizonyos összeget mint gyt? Azt mondta nem fog fizetni, szeretném ha a munkáltatója fizetne. Megoldható?
2019. jan. 31. 12:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Első tárgyaláson a bíró meg fogja kérdezni, hogy van e megegyezés? Sőt rá akarnak majd beszélni a megegyezésre...nem véletlenül, mert akkor azonnal ítéletet hoznak és beleírják azt amiben Ti megegyeztetek. Ellenkező esetben jön az akár évekig húzódó, minden idegszáladat igénybe vevő per.
2019. jan. 31. 14:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Én rengeteg anyát ismerek, akik elköltöztek a gyerekkel még az elhelyezés előtt, semmi gond nem volt belőle, amíg az apa is bármikor együtt lehetett a gyerekkel, vagyis nem korlátozza a gyerekkel töltött időt. Eddig ki gondoskodott többet a gyerekekről, ki ment értük iskolába, ki főzött nekik, ki mosta a ruhájukat, ki tanult velük?
2019. jan. 31. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!