Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi most 2015-ben a menete egy gyermekelhelyezési pernek?
Ügyvédhez csak jövőhétre van időpontom.
Szeretném ha enyém lenne a felügyeleti jog és lehetőleg minél hamarabb. Hogy működik ez és mennyi időre érkezik meg a jogerős ítélet?
4éves gyermekről van szó.
Köszönöm az eddigi választ!
Én az anya vagyok.
Nem tudom mit néznek ilyenkor, de pl az apának jelenleg munkája sincs, bár ez bármikor változhat. Rosszat nem tudok róla mondani a gyerek szempontjából csak annyit, hogy nem foglalkozott vele eddig. Együtt éltünk, de nem sokat segített eddig se. Mióta szétmentünk viszont folyton a gyerekkel akar lenni, amivel nincs baj amúgy, de azt találta ki, hogy osszuk meg a felügyeletet, de még az sem biztos, hogy ebben a városban akar maradni. A gyereknek itt megszokott élete van velem. Nem szeretnék ha egy hónapban 2 hétre elvinné tőlem, főleg, hogy olyan munkái voltak eddig, amiknek a munkaideje nem összeegyeztethető az óvodával. Az enyém igen. És a gyerek nagyon anyás is.
Kedves Kérdező!
Sajnos hasonló helyzetben vagyok, mint Te és szeretném megkérdezni, hogy hogyan alakult végül a gyermekelhelyezés nálatok!
Sajnálom :-(
Remélem minden jól alakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!