Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, akkor most hogyan is van ez?
Te vagy akit meg csaltak a történetben ugye?
Szerintem azon gondolkozz el hogy érdemes e ezt a nem tudom milyen kapcsolatot folytatni mert különben magadat őrlöd fel benne és lehet nem vagy te sem teljesen bűntelen
NEm csalta meg es nem is az en szerepem az erdekes.
A kerdes az, hogy a ferfiak akkor is a gyerek es a csalad mellett maradnak e, ha öket csaljak meg es nem pedig forditva
Szerintem akkor sokkal inkább megbocsájt, és benne marad, mert egyrészt nincs kiugró kapaszkodó, másrészt a nő viszi a gyereket.
Akkor könnyebben kilép, ha épp fülig szerelmes, és semmi se érdekli, csak a szeretővel legyen.
Én hűséges férfiként sosem csaltam meg az aktuális párom, később feleségem, sosem csalnám meg a jövőben sem, és nem azért, mert gyerek van, hanem egész egyszerűen nekem ez nem férne bele.
Viszont engem a feleségem csalt meg. Nem is csak megcsalt, hosszú titkos viszonyt folytatott. Ha nem lett volna gyerek, abban a pillanatban repült volna, amikor kiderült. A gyerek miatt adtam neki egy esélyt, hogy próbáljuk meg helyrehozni a kettőnk ügyét, én szerettem volna, ha a gyermekünk boldog családban nő fel. Én mindent megpróbáltam, hosszú hónapokon keresztül, de egy idő után be kellett látnom, hogy ez így nem működik, nincs mit helyrehozni, ha ezt csak én akarom, ő meg inkább a szeretőjével képzeli el a jövőjét, így válás a történet vége. Nagyon kemény időszak volt, de nem mondanám hiábavalónak, mert mindenki rengeteget tanult belőle, és talán így könnyebb is az elválás. Maradhattunk volna együtt, ha akarom, de azt a megalázást nem bírtam volna, hogy egy fedél alatt élünk mint "lakótársak", anyagilag közösen tartjuk fenn a háztartást, ő meg rendszeresen hordja fel a szeretőjét, engem meg "elküld addig moziba".
Persze a gyerek miatt kicsit nehezebb, mert mégse vele kelek-fekszem, kicsi még ahhoz, hogy nálam legyen éjszakára is. De nap mint nap találkozunk, hétvégén rengeteget van nálam, ugyanúgy törődöm vele, nevelem, mintha egy fedél alatt élnénk. És ha kicsit nagyobb lesz, rendszeresen fog nálam is aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!