Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bunkóság ha az exemmel fizette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság ha az exemmel fizettetem ki a házam felújítására felvett kölcsönt?

Figyelt kérdés
Ő nevére vettük fel a kölcsönt, ő fizette a részleteket, de 2,5 éve kiraktam őket és albérletben laknak. Gyt-t fizetek igy azt nem tudom mar pluszba fizetni. Így ő fizeti a törlesztőt de nagyon mérges. Tud nekem ártani?
2019. jan. 4. 14:58
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
25%

Előző:

Nyugi, NEM.

2019. jan. 9. 15:36
 42/55 anonim ***** válasza:
24%
Tudjátok mi a baj ezzel? Hogy a haszonélvezőnek több joga van, mint a tulajnak.
2019. jan. 12. 11:41
 43/55 anonim ***** válasza:
0%
Helyesen cselekedtél. Rajtad nem fog élősködni. Te vagy a paraziták réme! You are my hero!
2019. jan. 17. 14:09
 44/55 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a gyerekeidet, hogy ilyen apjuk van.

Azért mert már nem szereted az exed az utolsó bőrt is lekell húzni róla? Ő a gyerekeid anyja, azt kellene nézned, hogy a gyerkőcöknek mi a legjobb. Biztos értkékelni fogják,hogy az apjuk kirakta őket a "családi házból" albiba kényszerültek és az anyjuk fizetése amit éppen rájuk is költhetne a semmirekellő apjuk hiteltörlesztőjébe megy.

Igazi férfi vagy, büszke lehetsz magadra és a "nagy" haszonélvezetedre :D !!

2020. júl. 13. 17:43
 45/55 anonim ***** válasza:
100%
Vajon mi lett a történet vége? Gyanítom nem tudjuk meg, mert nem a kérdező nyert.
2020. júl. 13. 22:08
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

Remélem a vége az lesz, hogy az ex asszony nem fizeti a hitelt,gyerekei felismerik mekkora tahó az apjuk, hátat fordítanak neki egy életre, aztán megöregedhet albérletben kedvére úgy, hogy a kutya sem vakkant felé.

Nem hittem hogy van, aki suttyóságban felveszi a versenyt apámmal,de úgy néz ki mégis.

2020. júl. 23. 02:28
 47/55 anonim ***** válasza:
Mi tortent azota, kerdezo?
2023. aug. 24. 10:51
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg azóta követte az anyját ez a g€ciláda...
2023. aug. 24. 12:18
 49/55 A kérdező kommentje:
Fizet az exem mert tiltatok tőle!
2023. szept. 13. 16:59
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

Na itt buktál le az ordas nagy kamuddal :)

Te nem tiltathatsz az exedtől, max a bank.

Ha meg ő fizeti a hitelt, és igazolni is tudja, akkor már lehet, rég az ő nevén van a ház, csak te nem tudsz róla :)

Egy jó ügyvéddel simán ki tud semmizni, te meg majd rohanhatsz a meglepetéstől a farkadat behúzva, ha megszületik a kilakoltatási határozat, hogy el kell hagyd a házadat :)

2023. szept. 14. 10:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!