Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bunkóság ha az exemmel fizette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság ha az exemmel fizettetem ki a házam felújítására felvett kölcsönt?

Figyelt kérdés
Ő nevére vettük fel a kölcsönt, ő fizette a részleteket, de 2,5 éve kiraktam őket és albérletben laknak. Gyt-t fizetek igy azt nem tudom mar pluszba fizetni. Így ő fizeti a törlesztőt de nagyon mérges. Tud nekem ártani?
2019. jan. 4. 14:58
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
95%
Haszonélvezőnek lenni nem nagy jog. Ki a tulaj? Ha a nő akkor simán perelhet.
2019. jan. 4. 16:08
 12/55 anonim ***** válasza:
96%

9: A saját házadon hogy van haszonélvezet?

Egyébként el lehet adni így is.

Adjak tippeket? 😁

Imádkozz, hogy ne akadjon össze egy olyan zsivány, tökös pasival, mint a párom, mert kiokosítja a kis butát, és integethetsz a kecónak.

2019. jan. 4. 16:11
 13/55 A kérdező kommentje:
Mert először elajándékoztam anyámnak aki adta a haszonélvezetet. Muszáj volt hogy ne tudjanak végrehajtani a házra ami mindig is csak az én tulajdonom volt!
2019. jan. 4. 16:14
 14/55 anonim ***** válasza:
98%
Te komolyan kiraktad a gyerekedet? Szánalmas és undorító.
2019. jan. 4. 16:22
 15/55 anonim ***** válasza:
98%

Teljesen mindegy, akkor is tulajdonjog illeti az exedet az ingatlanból, amire fizeti a hitelt.

Aztán eladja haszonélvezettel együtt egy spekulánsnak. Utána te fogsz könyörögni, lemondhass a haszonélvezetről. :) Ha szerencséd van, kapsz érte egy jelképes összeget. :)

2019. jan. 4. 16:27
 16/55 anonim ***** válasza:
100%

Bunkóság? Egyenesen szemètsèg! Tulajdonkèppen ő pènzelte a házad felújítását, amiből neki semmi haszna nem lett. Jó buta volt, csak úgy szabadott volna felvennie, hogy kerül a nevère tulajdonjog. De hát megbízott benned, pedig egy szemèt, szerencsètlen sz.rdarab vagy teli adóssággal, hogy mèg az ingatlant Lanos is el kellett ajándèkoznod. Ő eltart egy gyereket, albèrletet fizet, a hitelt, te meg a gyt-t is alig bírod kinyögni.

Ès tud ártani, ha kellőkèppen felhergelt e magát, biztos utána jár, ès megteszi a lèpèseket. Na akkor aztán nèzhetsz.

2019. jan. 4. 16:30
 17/55 anonim ***** válasza:
98%

Bízom benne, hogy a karma visszaüt.

Remélem okos nő az exed, és fogad egy ügyvédet. :)

2019. jan. 4. 16:46
 18/55 A kérdező kommentje:
Csak éppen évekig éltek a házamban úgy, hogy nem kellett albérletet fizetnie! Azt mind megspórolta!
2019. jan. 4. 16:50
 19/55 anonim ***** válasza:
98%
A gyerek? :D
2019. jan. 4. 16:51
 20/55 A kérdező kommentje:
Az exem!
2019. jan. 4. 16:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!