Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtad kezelni amikor elvaltal azt, hogy a kisgyermeked könyörgött, hogy az apja visszajöjjön?
Voltam hasonló helyzetben,az első néhány hétben kapaszkodott az apjába a fiam, hogy maradj velünk, élj velünk.Majd megszakadt a szívem.Aztán fokozatosan elfogadta, megismerte az új nőt is. Engedd nyugodtan, az elején minden új csaj pedálozik a férfi gyerekénél.Nekünk anyáknak ez nagyobb fájdalom, a gyerekek beletörődnek ebbe a helyzetbe.A kisfiadnak igyekezz azt mutatni, hogy jól vagy, én akkor sírtam ki magam, mikor este elaludt.
2 év után viszont már nem itt kellene tartanotok, bár részleteket nem írtál.Esetleg pszichológus segítségét is igénybe veheted.
Hiába, laza lett a vilag.
Elváltam én is, lett új párom is, mondjuk szerencsére nálunk már ők is a válást sürgették. De az új párral mi sokkal többet vártunk, ahogy az Apuka párja igy is rosszul sült el... szóval én óvatosabb lennék, ha ennyire ragaszkodik az apjához, biztos sokkal lassabban haladnék az új pár bemutatásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!