Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudtad kezelni amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtad kezelni amikor elvaltal azt, hogy a kisgyermeked könyörgött, hogy az apja visszajöjjön?

Figyelt kérdés
Mar vagy 2 eve vagyunk valofelben, a ferjemnek mar regota fix kapcsolata van.Most beadtam a valast is.Rendkivül szenved ettöl a helyzettöl a 4 eves fiam ,es estenkent minden nap elmondja, hogy hivjam apat fel telefonon, jöjjön haza.Mar mar belehalok ebbe a fajdalomba.Aki jart ebben a cipöben, kerem irjon.
2019. jan. 2. 12:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Es ezt csak jo szandekbol mondtam.
2019. jan. 2. 14:37
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
A masik ,h Nem minden ferfit lehet ezzel zsarolni ,h akkor latod a gyereket ,ha nem viszed az uj no kozelebe!!! Aztan meg azer sir a szatok,h nem foglalkozik az apa a gyerekkel.
2019. jan. 2. 14:42
 13/18 A kérdező kommentje:
Ki zsarolt valakit?Kethetente egyszer latja,igy allapodtunk meg.Nem ertem ki beszel itt zsarolasrol
2019. jan. 2. 14:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az lenne a legjobb, ha megismerné az apja új párját és ott lenne velük, látná hogy élnek. Minél később következik be, annál nehezebb lesz. Az én lányom 4 éves volt, mikor elváltunk, egy másik nő miatt. Később nekem is lett új párom. Mindig őszinték voltunk vele, soha nem titkoltunk semmit. Inkább neked kéne túllépni ezen, megkönnyítené a gyerek helyzetét.
2019. jan. 2. 15:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Te beszélsz zsarolásról a másik kérdésedben....
2019. jan. 2. 17:02
 16/18 anonim ***** válasza:
2019. jan. 2. 17:03
 17/18 anonim ***** válasza:
33%

Voltam hasonló helyzetben,az első néhány hétben kapaszkodott az apjába a fiam, hogy maradj velünk, élj velünk.Majd megszakadt a szívem.Aztán fokozatosan elfogadta, megismerte az új nőt is. Engedd nyugodtan, az elején minden új csaj pedálozik a férfi gyerekénél.Nekünk anyáknak ez nagyobb fájdalom, a gyerekek beletörődnek ebbe a helyzetbe.A kisfiadnak igyekezz azt mutatni, hogy jól vagy, én akkor sírtam ki magam, mikor este elaludt.

2 év után viszont már nem itt kellene tartanotok, bár részleteket nem írtál.Esetleg pszichológus segítségét is igénybe veheted.

2019. jan. 2. 20:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Hiába, laza lett a vilag.

Elváltam én is, lett új párom is, mondjuk szerencsére nálunk már ők is a válást sürgették. De az új párral mi sokkal többet vártunk, ahogy az Apuka párja igy is rosszul sült el... szóval én óvatosabb lennék, ha ennyire ragaszkodik az apjához, biztos sokkal lassabban haladnék az új pár bemutatásával.

2019. jan. 3. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!