Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vajon nyárig sikerül-e elválni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon nyárig sikerül-e elválni?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve külön élek a ferjemtol, mediátor előtt lepapiroztunk mindent, gyerekek lathatasa, gyerektartas, ingatlanok, ingóságok, nincs köztünk vita. Közben nekem új parkapcsolatom lett, és szeretnénk osszehazasodni. En adtam be a válókeresetet közös megegyezéssel, az ügyünk november eleje óta bironal van, de az első bírósági tárgyalásról se kaptunk még papírt, a férjem se kapott még, hogy egyetért-e. Vajon tavasz végére szetvalasztanak? Tudom hogy elvileg a gyerekek miatt 2 tárgyalás szükséges, de ha már így le van papirozva minden, én új parkapcsolatom van, ettől eltekintenek-e, hiszen a bekulesre az esély egyenlő a 0-val.

Trollok kíméljenek (“nem tanultál az első esetből?” és társai...)

Köszönöm a válaszokat!

2018. dec. 25. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Nyárig lezárul ez 100%.

Nekünk picit több volt 3 hónapnál, a beadástól számítva, 2 gyerek van.

2018. dec. 25. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
19%

Ha nincs vita és mindent papíroztatok, akkor biztos gördülékeny lesz.

32/f

2018. dec. 25. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi nem voltunk házasok, de a gyerekelhelyezés miatt így is volt egy tárgyalás. Novemberben adtuk be a papírokat, március végén volt a tárgyalás, májusban kaptam meg a jogerős határozatot. Ha 2 tárgyalás kell, akkor általában 2 hónap eltelik a 2 tárgyalás között. Az adott bíróságtól is függ, mennyire elfoglaltak.
2018. dec. 25. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Lol, gratulálok.
2018. dec. 25. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora cafka, jézus :D
2018. dec. 25. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Lepapirozva nekunk 6honap volt. En sem ertem h mivel az elso nem jott be miert rohansz rogton a masodikba? 1ev kuloneles utan raadasul.
2018. dec. 25. 18:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akik minősítenek azoknak csak annyit mondanék, hogy mindenféle információ hiányában nem kellene lehurrogni. Köszönöm.
2018. dec. 25. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Gondolom jön a gyerek..
2018. dec. 26. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy meg volt mar az uj pasi egy ideje?
2018. dec. 27. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!