Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válófélben lévőknél vagy már elváltaknál ez mire utalhat?
Ha nehezen emésztik meg, hogy a volt párjuknak új kapcsolata van?
Még érezhetnek egymás iránt valamit vagy ez inkább csak sérti az egójukat, hogy úgymond pótolhatóak?
Hiába akarja az egyik fél fenntartani a kapcsolatot, ha a másik ezt nem akarja!
A hulló gyümölcsöt sem lehet visszakötni a fára, mert ott rohad. Ha még van esély és akarat, meg kell beszélni, mi okozta az elhidegülést, lehet-e, van-e akarat ezen változtatni. Ha igen, akkor folytassák, de aligha lesz ennek folytatása. Ha mégis, akkor hébe-hóba az egyikük zet felhánytorgatja a másiknak...Ha valamelyikük azt mondja, hogy nem, akkor KONYEC.
Az exem tuti biztos volt abban, hogy visszasírom.
Mindenben megegyeztünk, ügyvéd előtt aláírta a keresetet, de végig abban a hitben volt, hogy nekem ez nem fog menni, rájövök, hogy nélküle elvesztem.
Nos, rosszul tippelt.
Mikor megtudta, hogy beadtam a válást, hisztériás rohamot kapott, ordítozott, bőgött, fenyegetőzött (miután látta, hogy egy régi osztálytársammal kávézom, kitalálta, hogy feljelent házasságtörésért, mert papíron még házasok voltunk)
"feljelent házasságtörésért"
Fel lehet jelenteni valakit házasságtörésért? o.O Nekem ez új...
Üzenem a 4-es válaszolónak:
a "vallási ok" és a "válási ok" (az utóbbiról szól a kérdező kérdése) két különböző fogalom.
Gizike sem gőzeke, ahogyan a "kedves egyházi atya" sem "nedves fegyházi gatya".
Idegen nemzetiségű vagy talán? Akkor bocsánatot kérek a kifigurázásért.
Kérdező! Az a vicc, hogy nem lehet! XD
Illetve bemehetsz a rendőrségre, de maximum kiröhögteted magad.
Asszem legközelebb a Közel-Keleten van ilyen jellegű törvény.
De az exférjem utána se nézett, hogy van-e egyáltalán ilyen, csak nyomta a hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!