Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs olyan opció, hogy ne csökkentse a gyerektartást?
Max a fizetése fele vonható. Ez oszkodik el 3,4,6, 10 vagy több gyerekre! Ha tetszik ha nem!
Nem a nőt, pláne a gyereket kell utalni...a férjed ment félre!
N27
Engem is csaltak meg de attól még nem a gyereket utalom sőt a nőt se (nalunk mindig azt mondta hogy kiléptem már az életéből közben nem). Szóval a férjedet utalhatod mert nem birt magával. Ettől függetlenül 50% osztódik 4 gyerekre....
A megoldás: küldd többet a gyerekeid, több időd lesz és kevesebb kiadás a gyerekekkel ;-)
13# vagyok
Próbáld meg úgy felfogni hogy megszabadultál egy gerinctelen alaktól aki ilyet tett veled. Ne vereségként hanem nyereségként tekints az ügyre. Nekem ez a valás hozta meg a tarsamat aki a legtisztességesebb a világon és imádja a gyerekeim. Szoval én jobban jartam mint ő :-)
Ha született még egy gyereke, bizony csökkenteni fogják, mert figyelembe veszik, hogy plusz egyet el kell tartania.
A megcsalás pedig csakis a férjed sara, emiatt ne az új nőt és főleg ne a gyereket utáld, mert ostoba dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!