Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem szerelmes lett, megcsal, és el is akar válni . Mit Tegyek?
de amikor te csaltad, ő is a gyereketekkel volt!
aki ráadásul kisebb is volt, nehezebb volt vele.
meg kellene értened, hogy ugyanazt kapod vissza, amit te adtál neki + bepótolja az elhanyagolva töltött éveket.
szerelmes. reménykedhetsz, hogy elmúlik, de lehet, hogy nem fog. vagy ha el is múlik, nem megy vissza hozzád.
sok lehetőség van, egyebet nem tehetsz, mint hogy megpróbálsz férfiként viselkedni, azaz békén hagyod.
te meg ezen a mostani megcsalásán ne rugózz.
ja, hogy ő szerelmes lett, és a pasi is... hát bukta.
Jaj, kérdező....minden kommenteddel lejjebb ásod magad.
Mikor te a nődnél voltál, vitted a gyereket is? Ugye, nem, úgyhogy ne takarózz azzal, hogy ő most rád hagyja, amíg elmegy.
Az,hogy te 10 éve csaltad, nem oszt, nem szoroz, megtetted.
Az elhanyagolás megint egy olyan dolog, amit nem tudsz utólag helyrehozni. Oké, most (hogy a feleségednek elege lett) váltasz munkát és jutna idő a családra. Sajnos ezt későn lépted meg. Én sem bíznék a változásban, ha éveken keresztül le sem sz.rnál, aztán mikor válni akarok, elkezdesz pedálozni. Ha eddig nem volt fontos a családod annyira, hogy változtass, felőlem is csinálhatnál bármit, nem vrnnélek komolyan.
Jaj, kérdező....minden kommenteddel lejjebb ásod magad.
Mikor te a nődnél voltál, vitted a gyereket is? Ugye, nem, úgyhogy ne takarózz azzal, hogy ő most rád hagyja, amíg elmegy.
Az,hogy te 10 éve csaltad, nem oszt, nem szoroz, megtetted.
Az elhanyagolás megint egy olyan dolog, amit nem tudsz utólag helyrehozni. Oké, most (hogy a feleségednek elege lett) váltasz munkát és jutna idő a családra. Sajnos ezt későn lépted meg. Én sem bíznék a változásban, ha éveken keresztül le sem sz.rnál, aztán mikor válni akarok, elkezdesz pedálozni. Ha eddig nem volt fontos a családod annyira, hogy változtass, felőlem is csinálhatnál bármit, nem vennélek komolyan.
rebekanyuszi (41,44): Nem a megcsaláson rugózok - ezt már kifejtettem , hanem szeretném megmenteni a házasságunkat , ha még meg lehet .Teljesen megértem , amit írsz , hogy azt kapom vissza amit adtam neki , nagyrészt meg is érdemlem , azt is nagyon jól tudom , hogy kb. 99,9% , hogy nem jön vissza , pont azért a 0,1 %-ért küzdök még most . Azt , hogy mit és hogyan kellett volna a múltban csinálni , én is tudom ,..
Igazából azért indítottam ezt a kérdést , mert érdekelt mások véleménye , vagy inkább tapasztalata , hogy ilyen esetben , mi a legjobb viselkedés . ( fokozottabban jelen lenni , sokat beszélgetni , vagy inkább békén hagyni , elvonulni ? ..stb )
Kaptam pár hasznos választ , még több negatív kritikát :) , pszichológus helyett itt kiírtam magamból a dolgot , jobban jártam . Az biztos , hogy nem fogok térden állva , sírva könyörögni , és az is biztos , hogy nem fogok , agresszívan , bevadulva törni zúzni ( bár ezzel az öltönyös ,bájgúnár , f@.szk@.l@p patkánnyal , később valószínű , hogy lesz egy komolyabb "elbeszélgetésem" , de remélem ez a késztetés is elmúlik majd ) .
Idővel , mint minden ,majd valahogy megoldódik ez is . Köszönöm a hozzászólásokat , közeleg a karácsony , kellemes ünnepeket mindenkinek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!