Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem vált el hanem adott meg egy esélyt a kapcsolatuknak, rendbe tudták hozni ugy hogy tartósan minden happy, vagy a változás csak néhány hétig tartott?
Volt férjemet egyszer visszafogadtam.Szigorú feltételekkel,de nem javult.Szóval kidobtam újra.Aztàn anyàm ràbeszélt,higy csak adjak még egy esélyt neki,mégis a gyerek apja.Na jó,sok könyörgés àràn belementem,hogy ok.jöjjön vissza.De szàmítani kell rà,hogy nem lesz jobb.De én nem vàllalok érte felelősséget.Vissza költözött màsodjàra is.Ugyanott folytatta...
Nos,akkor lett végleg kidobva.
Kérdező, nem mindegy, hogy milyen katasztrófa után próbálnak együtt maradni.
Mire gondolsz?
Mert más megcsalás után, más szimpla elhidegülés mellett, és sorolható.
Semmi változás nem volt. Amint úgy érezte, hogy újra biztonságban van, ott folytatta ahol előtte.
Végül megkaptam, hogy én nem voltam elég jó neki. Minden miattam volt. Pedig Egy teljes hétig figyelt rám, és nekem is megvolt a lendületem akkor, aztán már csak én figyeltem rá, végül elengedtem, mert az is kevés volt neki. Válás.
Pedig átbeszéltük ki mit szeretne, mit hiányol a másiktól.
Nalunk 10 eve volt egy melypont,ami 22 ev hazassag utan volt...ez az italozasa miatt.Kovetkezo evben autan meg rosszabb lett,megcsalt.Akkor valni akartam.
Vegul megbeszeltuk,valtoztatott,egyutt maradtunk.
Ennek 9 eve,azota szinte alig iszik,es nem tortent ujbol megcsalas.
Igyekszik.
Felejteni nem tudok,de jobb lett a hazasagunk,mint elotte volt.Gyerekek kirepultek,egyutt jarunk kirandulni,koncertre,furdokbe.
Nekem mar nem kene mas ferfi ,ha ugy adodna,hogy egyedul maradok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!