Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás közös lakással?
Nem elviselhetetlen a házasságunk, csak éppen nem olyan, amilyenben szívesen élnék tovább, vagy amilyet szívesen mutatnék a gyerekeimnek. Az utóbbi időben egyre többet gondolkodom a váláson, csakhogy van egy probléma: a közös lakás, illetve az azon lévő még közel 20 évig tartó hitel.
Kifizetni egyikünk sem tudná a másikat, én pedig nem költöznék albérletbe a két kisiskolás gyerekkel (mondom, nem olyan a helyzet, hogy menekülni kelljen, csak épp nem jó, és sajnos esélyét sem látom annak, hogy valaha még javulni fog.)
Ilyen esetben létezik bármi megoldás? A hitelt tudnám egyedül is fizetni, főleg, hogy tudom, a férjem anyagilag támogatná a gyerekeit, de kifizetni neki a lakás felét soha nem tudnám, ha pedig eladnánk, az árából nem jönne ki két lakás.
El kell adni, a pénzt elosztani, a maradék elég önerőnek és mindenki vegyen egy másik lakást.
Egyébként szerintem neked csak arra kellett pasi, hogy gyereket csináljon neked, aztán húzzon el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!