Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás közös lakással?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás közös lakással?

Figyelt kérdés

Nem elviselhetetlen a házasságunk, csak éppen nem olyan, amilyenben szívesen élnék tovább, vagy amilyet szívesen mutatnék a gyerekeimnek. Az utóbbi időben egyre többet gondolkodom a váláson, csakhogy van egy probléma: a közös lakás, illetve az azon lévő még közel 20 évig tartó hitel.

Kifizetni egyikünk sem tudná a másikat, én pedig nem költöznék albérletbe a két kisiskolás gyerekkel (mondom, nem olyan a helyzet, hogy menekülni kelljen, csak épp nem jó, és sajnos esélyét sem látom annak, hogy valaha még javulni fog.)

Ilyen esetben létezik bármi megoldás? A hitelt tudnám egyedül is fizetni, főleg, hogy tudom, a férjem anyagilag támogatná a gyerekeit, de kifizetni neki a lakás felét soha nem tudnám, ha pedig eladnánk, az árából nem jönne ki két lakás.

2018. nov. 23. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
Hat pedig ki kell fizetned,max akkor nem ,ha o nektek ajandekozza.Erre van esely?
2018. nov. 23. 22:26
 2/14 anonim ***** válasza:
13%
A férjed keressen egy nőt és költözzön hozzá. Vagy albérletbe. Vagy eladjátok ami közös és ő vesz egy kisebbet, te nagyobbat a gyerekek miatt, a fennmaradó különbözetet meg törleszted neki. Helyrehozhatatlan? Mitől romlott meg a viszony köztetek?
2018. nov. 23. 22:40
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem szereti a gyerekeinket. Ennél jobban nem akarom részletezni, de annak idején ő még jobban akarta őket, mint én, szóval nem az a baj, hogy rá lett erőltetve a családi élet. Lehet így élni amúgy, mert nem iszik, nem nőzik, nem agresszïv, csak épp vacak. Ha külön lennénk, sem foglalkozna velük többet, de nyugodtabb lenne az élet. Neki is jobb lenne szerintem.
2018. nov. 23. 22:58
 4/14 anonim ***** válasza:
47%
Értem a helyzetet. nem egyszerű.Nem miattatok, hanem a gyerekek miatt. nekik az az otthonuk.Oda térnek HAZA!ha valaha az életben gondjuk lesz és HAZA akarnak menni. fontos, hogy legyen egy biztos hely, ahol tudják béke várja őket és valaki aki igyekszik majd segíteni nekik. akiknek ez természetes, azok most nem értik miről beszélek.akik tudják milyen, amikor nincs hova haza menned. amikor bajban vagy, de nincs hova menned...azok erre nagyon érzékenyek.
2018. nov. 23. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Ha a ferjed belemegy, es te egyedul is tudod fizetni a hitelt, akkor nem kell a fel hazat kifizetned, csak aranyos reszt.
2018. nov. 23. 23:08
 6/14 anonim ***** válasza:
5%
Lakjatok együtt,legyen külön párotok,mi poligám életet élünk,tudom sokan elitélik,de sokkal boldogabb,bizalmibb..
2018. nov. 23. 23:14
 7/14 A kérdező kommentje:
A hátam közepére sem hiányzik egy másik férfi. Nyugalmat szeretnék.
2018. nov. 23. 23:29
 8/14 anonim ***** válasza:
9%
Akkor minek akarsz válni? Nem értem mi a bajod akkkor miért nem jo igy? Amugy meg ezért nem kell szülni mert ez lesz.. :(
2018. nov. 23. 23:34
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Pfejj én faterom is gyűlölt engem, ritka egy gané volt az öreg. Sajnálom kérdező, nagyon rossz ez így, főleg a gyerekeidnek. Ők nem tehetnek semmiről, de úgyis érzik, ha nem szereti őket az apjuk.
2018. nov. 23. 23:42
 10/14 anonim ***** válasza:
23%

El kell adni, a pénzt elosztani, a maradék elég önerőnek és mindenki vegyen egy másik lakást.

Egyébként szerintem neked csak arra kellett pasi, hogy gyereket csináljon neked, aztán húzzon el...

2018. nov. 24. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!