Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Málatok ki kezdeményezte a válàst? Mikten okból ment tönkre a házasságotok?
Figyelt kérdés
2018. nov. 8. 22:58
11/13 anonim válasza:
Én. Ugyanaz mint 1. Külföldön dolgoztam ő hazavitte a szeretőjét... nem első eset volt, de akkor végleg betelt a pohár és a barátaim is azt mondtak ne legyek hülye hogy hiszek neki.
Szakítas utan 1,5 hónapra lett a párom, ezért mindenkinek úgy mesélte hogy én leleptem a családtól de még aljas módon a házaban élek (a gyerekeinkkel) miközben szeretőt (!!!!) tartok. A sztori azért vicces mert fél évvel az események előtt névházasságot kötött egy orosz csajjal (a bnő az emellett volt). Szóval nekem szeretőm ugye nem lehetett eleve :-D
De a sztori szebb volt igy hogy őt sajnálták, meg amúgy is soha életében sem tudott felelősséget vállalni a tetteiért.
12/13 anonim válasza:
Utolso,ismerek olyat aki hazas volt mikozben x-szel elt es megkerte y kezet akit egy honapja ismert.Aztan elvalt,y-nal szakitottak es most x kezet kerte meg mikozben z-vel osszejarnak kufircolni:))) exed is vmi hasonlo:)
13/13 Lux morulus válasza:
26 évet foglalkoztam, az élet "nemszeretem" oldalával, a munkám miatt. Ez nem hasonlítható ahhoz, de megdöbbentő ennyi idő után is, hogy mennyire nem tudnak az emberek, felelősséget vállalni magukkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!