Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet 2 oldalas válási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet 2 oldalas válási papírból 17?

Figyelt kérdés
Válási tárgyalások során mik jöhetnek szóba? 5 éve házasok, van egy kiskorú gyermek (5 éves). Ha a férjnek van több saját ingatlanja, abba bele szólhat a feleség, hogy később azt ki örökölje?

2018. okt. 31. 12:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Bazi nagy betűkkel írva.
2018. okt. 31. 13:06
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
A ferj ingatlanjaihoz semmi koze a felesegnek. Beleszolni meg vegkepp nem szolhat, hogy ki orokli. Nem is tudom, hogy pattant ez ki a fejedbol 😁
2018. okt. 31. 13:07
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Ctrl+C, Ctrl+V
2018. okt. 31. 13:07
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
A tulajdonos szolhat bele, hogy ki orokoljon, nem a feleseg. Bar ha o is tulajdonos, beleszolhat. Illetve a torveny is meghatarizhatja, ki orokoljon, ha a tulajdonos ezt elmulasztja.
2018. okt. 31. 13:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem, a feleség beleszólhat, és kérheti, hogy helyezzék váláskor írásba, hogy a férje ingatlanjait majd a gyerekük örökölje?
2018. okt. 31. 13:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Belekerülhet bármi, ezt az tudja, aki írta, meg aki átolvassa. Ami biztos, hogy nem kerül bele, az az öröklés.
2018. okt. 31. 13:13
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem hinném.

Nem vagyok jogász, de a gyereknek automatikusan fog járni örökség az apja után, viszont ha most ezt lepapíroznák, és a férfinak lenne gyereke egy másik nőtől, akkor a második gyerek lenne megkárosítva... Nem hiszem, hogy ezt így lehet, bár javítson ki aki ért hozzá, engem is érdekelne, hogy mi történik ilyenkor.

2018. okt. 31. 13:14
 8/15 A kérdező kommentje:
Erre vagyok kíváncsi... ha születik másik nőtől gyerek, az igazából meg lesz károsítva!
2018. okt. 31. 13:16
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kerhet ilyent. Hogy jut eszedbe ez?

Es ha addig eladja?

SEMMI kozod az ingatlanhoz. Nonszensz.

2018. okt. 31. 13:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Én a férj édesanyja vagyok.
2018. okt. 31. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!