Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek, ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a volt feleség aki anno elhagyta a férjemet - mi csak a válás után találkoztunk, majd házasodtunk össze - visszajárna "nosztalgiázni" és trécselni az erre kapható szomszédokkal a házhoz ahol jelenleg mi élünk?

Figyelt kérdés
Benéz a kapun, feláll a kerítésre-mit lehet ilyenkor csinálni? Gondolom "bosszantásból" csinálja és mert nem komplett, de mégis tehetünk ellene vmit vagy csak sajnáljuk, hogy ilyen marha?
2010. jún. 24. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szép dolog, de sajnos a szomszédokkal beszélgethet. De ha esetleg titeket beszél ki abból könnyel lehet rágalmazási ügy.

Tegyél valami szúrósat a kerítésre (szögek, szögesdrót a tetején), vagy kend be viszketőporral, hogy ne legyen kedve felállni rá. Esetleg rakj ki egy álkemerát, hogy elmenjen a kedve tőle.

2010. jún. 25. 07:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Viszketőpor :DDDDDD Ez tényleg jó ötlet, halálra röhögtem magam, elképzeltem az élményt :DDDD
2010. jún. 25. 16:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszadóknak, hogy elgondolkodtak a dolgon! Ez a(z ál)kamera dolog jó ötlet:)))
2010. jún. 25. 21:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy 5 év kihagyás után jár most "nosztalgiázni", trécselni..Tehát 5 évig miért nem hiányoztak neki az ismerősei?
2010. jún. 25. 21:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Álkamera, közterületet NEM figyelhet meg civil.

Szigorúan a kerítésen belül irányulhat az álkamera látószöge is.

Az lenne még komoly, ha pásztázna, mozogna is.

Ez ciki.

2010. jún. 27. 00:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Mi a ciki? Egy csomó háznál van kamera, egyébként nem szerelnénk fel, mert valószínűleg a bosszantásunkra annak ellenére jönne. Sajnos szegénynek nincs jobb dolga, mint 5 év után visszajárni. Szánalmas..De azért megkérdezném azoktól a kedves válaszolóktól akik ezt nem tartják furcsa dolognak, hogy fordított esetben mit szólnának? Szerintem ez nem normális dolog, nekem eszembe sem jutna. Ha egyszer elhagytam a férjem, állítólag mindig utált ebben a városban lakni, akkor minek jár vissza? Szerintem nem normális..Ez a véleményem és köszönöm. Ellene nem tudunk semmit tenni, az még talán rosszabb, mert azt hiszi, hogy annyira bosszant. Tehát járkájon vissza nosztalgiázni. Ha ez neki örömöt szerz, legyen.
2010. jún. 27. 11:20
 17/17 anonim ***** válasza:

"Szeresd az ellenségedet! Meg fog tőle őrülni!"

A kamera azért ciki, mert kitálalja, hirdeti mennyire naiv a felszerelője.

Bárkit rögzít, eltakart arccal nem alkalmas az azonosításra.

2010. jún. 27. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!