Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kapcsolattartás az ex férjjel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolattartás az ex férjjel?

Figyelt kérdés
20 év házasság és két gyerek.Voltak nehézségeink.Végül az ex egy másik nőt választott.Mindezt úgy ,hogy még nem váltunk el teljesen és közben hazajárt.Alig bírtam elküldeni.Végül elment.Nehezemre esik vele találkozni és kommunikálni de a gyerekek miatt muszály.Normális szülői kapcsolatra törekszem de több nem megy.Tárgyilagos vagyok és nem tudok csudi jókat csacsogni vele,amit ő meg szeretne de erre képtelen vagyok,mert nagyon megbántott anno.Ti hogy vagytok ezzel ,akik 3.miatt is váltatok,hogyan tudtok viszonyulni az exhez?
2018. szept. 9. 08:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk ugyanez volt,amint eleg nagyok lettek a gyerekek attertunk a minimal kommunikaciora. Szia Skype jo ekkor? Igen. Ok koszi. Es ok tartjak a kapcsot heti 2x. Nem haragszom ra az agyammal mar, 5eve valtunk el, de amikor talalkozunk akkor hidegge valok (egyebkent kifejezetten erzelmes es melegszivu vagyok), szoval valoszinuleg dolgozik meg valami.

Nem kell csacsogni.

2018. szept. 9. 08:48
 2/3 anonim ***** válasza:
43%
Nem váltam, és kicsit egy évvel több kapcsolatunk van mint a tiétek, de szerintem nincs értelme a sárdobálásnak. Főleg ahol ennyi évet leéltetek egymással. A gyerekekre való tekintettel szerintem normális kapcsolatra kellene törekedned. Fogtok majd csevegni, de ahhoz neked kell kicsit toleránsnak lenned felé, mert szerintem tuti még vissza akar majd jönni:) Tudod, az új seprű jól seper-de csak egy darabig:D
2018. szept. 9. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell bájcsevegni.Nekem sem ment, megy, másfél éve váltunk el.Tárgyilagosan a gyerekekkel kapcsolatban kell kommunikálni.

Nekem annak idején azt mondta a pszichológus, hogy az ilyen férfi nem tudja mit akar, hazajár, csacsogna stb.

2018. szept. 9. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!