Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak, akik szeretőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik szeretőt, szerelmet választanak, házas, gyerek van. Miért nem választjátok a szerelmet?

Figyelt kérdés
Miért választják a férfiak a családot, ha szerelmesek másba? Miért tarják hazugságban a családot? Miért nevelik a gyermeküket hazugságba, hamisságba? Miért nem vállalják magatokat? Mitől féltek? Vagy egyszerűen mit szól a család, meg a társadalom és hogy bonyolult elválni, meg az anyagi helyzet? Szeretném megérteni!
2010. jún. 21. 05:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
51%
Azért ismerek olyan férfit is, aki bár szerelmes a szeretőjébe, sajnos tudja róla, hogy nem lenne jó feleség, és anya. Együtt vannak már egy ideje, ennyire ismeri. A felesége, pedig mindkettőben tökéletes.
2010. jún. 21. 08:56
 12/36 anonim ***** válasza:
48%
Talán azért sem hagyja el a feleségét és családját a többség,mert tudja,hogy az a nő,aki képes egy családot megbontani,az nem sokat érő ember!És ez így is van!Egy szerető sose tartsa magát többre,egy kis időeltöltésnél!Sosem fog annyit érni,mint egy család!
2010. jún. 21. 12:42
 13/36 anonim ***** válasza:
65%
Eleve, hogy kezdődik csalással, hitegetéssel nem egy bizalmi alap.
2010. jún. 21. 23:40
 14/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. és a komolyságot.

Mit gondoltok arról, hogy az a véleményem:

Az a gyerek, legyen 3-4 éves akár, már nagyon okos és leveszi, hogy mi újság otthon. Látja az alá fölé rendeltségi viszonyt a szülőknél, látja érzi ha az egyik boldogtalan vagy szomorú, esetleg feszült, gondterhelt, látja mi van a szülők között, azok hiába színészkednek és próbálják mutatni a boldog CSALÁD képet a gyereknek, társadalomnak. Jobb-e így felnőni a gyereknek, mert hogy azt mondjátok, hogy a férfi a gyerek miatt nem válik. Jobb-e a gyereket hazugságba, hamisságba nevelni, arra tanítani, hogy szar ez így de mindenáron egybe kell tartani a családot, még ha szenvedsz is és anya nyugtatót szed, apa iszik, ez a jó minta????? Nem inkább az lenne a megoldás, hogy külön menni, megadni a lehetőséget, hogy boldog legyen mindenki és így is lehet jó apa és anya bárki, hanem jobb. Ennyire félnek az emberek? ennyire gyávák? Vagy miért?????

2010. jún. 23. 09:29
 15/36 anonim ***** válasza:
75%
és a férfiak veszítsék el a gyereküket, legyenek hétvégi (vasárnapi) apukák? nem minden apa iszik és nyugtatózza magát minden anya, ahol van megcsalás.
2010. jún. 24. 17:58
 16/36 anonim ***** válasza:
84%

kérdezhetek valamit? te a szerető vagy, vagy esetleg a gyerek?

ha a gyerek( amit nem hiszek) talán jó szemmel látod, de úgy érzem te a szerető vagy. a szerető viszont nem lát semmit csak amit a "párja" megmutat. nem ismered az érzelmeit, nem érted a gondolatait. tudod legyen szó bárkiről, nehéz elhagyni a biztosat, főleg ha szeretünk valakit. nincs annál nagyobb fájdalom, mint látni a gyermek szemében a fájdalmat, érezni ahogy magában keresi az indokot. egy apa sem tudja csak úgy otthagyni a gyermekét.

am ha valaki szerető, gondoljon már a gyerekekre. 10 éves voltam mikor apu elment, a nő megtiltotta hogy apu beszéljen velünk. azt hittem miattam van, hogy én rontottam el:'( és 2 évig azt hittem anyu miattam depressziós(2 évig) és nap mint nap azon gondolkozik hogyan ölje meg magát. én meg itt maradtam, és egyre nagyobb gyűlöletet éreztem a nő iránt, aki tönkre tette az életem, a családom. sosem felejtem el a fájdalmat, a sok könnyet, miközben a nő szerzett egy újabb férjet magának. de hát én sosem találok már új apát:'( és ő is csak úgy itt hagyott, el se köszönt. már 5 éve történt de még most is sírok.

ha valakiben van egy cseppnyi jóérzés is, sosem tesz tönkre egy családot...nincs ennél nagyobb fájdalom...

2010. jún. 24. 18:31
 17/36 anonim ***** válasza:
54%

Nem a gyermek van hazugságban nevelve, hanem a szerető "szerelem" van átverve.

Idilli család működhet, szerető mellett is újra egymásra találnak a házasok, tökéletes a szex is - ezt sem töri meg örökre egy közbecsúszott szerelem.

2010. jún. 24. 18:46
 18/36 anonim ***** válasza:
69%
Mért vagytok ennyire megcsalás pártiak? Egy házasságban nincs helye a megcsalásnak. Ha nem működik, tessék elválni, aztán mindenki élje az életét. Nem kellene megalázni az anyákat, feleségeket! Nem érdemlik meg, csak azért, mert a drágalátos férj új izgalmakra vágyik. Fogja a bőröndjét, aztán álljon tovább. Mért kell a nőket idegroncsként otthagyni, porig megalázni? Azt akit egyszer szerettek, aki gyermeket szült nekik?
2010. jún. 24. 19:08
 19/36 anonim ***** válasza:
63%

"Fogja a bőröndjét, aztán álljon tovább. Mért kell a nőket idegroncsként otthagyni, porig megalázni?"

Menjen vagy ne menjen? Álljon tovább, de miért kell otthagyni.

Megfejtettem, AZELŐTT menjen, hogy baj lenne.

Nem kötekedem, de ilyen alapon alig születne utód, ha mindenki tovább lépne konfliktus esetén.

A vége pedig ígyis-úgyis KESERVES!!!

2010. jún. 24. 20:09
 20/36 anonim ***** válasza:
74%

Szeretőt egyszerűbb lecserélni, mint feleséget - pedig mind a kettő sokba kerül. Még mindig ritka az, hogy v.ki azért tart szeretőt, mert őbelé szerelmes, és nem a feleségébe.

Különben meg, tartás kérdése az egész. Aki hitegeti csak a másikat (ez klegyen akár a feleség, akár a szerető), az saját magát is becsapja.

2010. jún. 24. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!