Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet-e marasztalni az anyukát, ha 10 éves apának ítélt kisfiát alig viszi el láthatásra, csak mert idén nyáron újabb gyereke született?
10 éves az apa???
Ugye ezt nem így gondoltad. Hanem arról van szó ,hogy a kisfiú 10 éves és apukájához nem viszi anyuka. Szerintem meg kell beszélni az apával,hogy menjen a gyerekért. S meg van oldva a probléma.
első válaszadónak: vesszőhiba sokszor a mondat egesz ertelmet megvaltoztatja.. szerintem igy akart menni: 10 éves, apának ítélt kisfiát...
amúgy az első pár hónapban a kisbabának nagy szüksége van az anyukára, szerintem itt komprumisszumok kellenek, pl nem az anyuka megy,hanem apuka elviszi a fiat latogatóba. Idővel valoszinuleg valtozni fog a helyzet, de egy kisbaba masfel embert kivan.
Szerintem lehet kifogasokat talalni, de ha az edesanya igazan szereti a kisfiat (bar a birosag az apanak itelte, ugyhogy az anya nemtudom...)akkor az anyanak semmilyen kifogast nem kell keresnie!
Akarmilyen nehez is a tavolsag miatt, meg kell oldani!
Az anyanak 2 gyereke van, a kisfiu es a pici baba!
Köszönöm szépen a válaszokat. Megnyugtattatok, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel. Sajnos a fiaimat a bíróság szétválasztotta, és a nagyobbat az apának ítélte, mivel az ő lakhelyen kezdte meg az iskolát. Nekem egy két éves gyermekelhelyezési hercehurca után pedig nem volt erőm újrakezdeni a pereskedést, a nagyfiamat így is megviselte már maga a per is. Két rossz között kellet választanom. A kérdést pedig azért tettem fel, mert a volt férjem megkereste a lakhelyén a gyermekjóléti szolgálatot, hogy nem tartom a kapcsolatot a nagyfiammal; ami nem igaz mert terhesen is elhoztam havonta a nyáriszünetből is itt volt 3 hetet és most október elején is itt volt egy hétvégét. Azt elfelejtette megemlíteni, hogy nekem most egy pici babám van. A nagyfiút egyedül nem engedi utazni(mondjuk ezt én sem engedném a mai világban) de sem az új páromnak nem adja oda, sem édesapámnak, ha érte megy. Csak nekem adja oda, tehát nekem kell megtenni ezta távot a babával. A válás óta folyamatosan ki vagyok téve ilyen atrocitásnak, és így próbálja megkeseríteni nekem és az új családom életét.
(Csak zárójelben említem meg, hogy csak a nagyfiúhoz ragaszkodott a gyermekelhelyezés alatt, mivel így nem kell gyerektartást fizetnie. Tehát lehet ítélni, hogy ki az alkalmatlan szülő)
Még egyszer(hatodik voltam):
Kérni a láthatás megváltoztatását(meg fogják ítélni)
Olyan nincs,hogy csak Neked adja oda(két tanút vinni,aztán becsattogni a gyám-ra,akár kérni is lehet elhelyezés megváltaztását,ha nem engedi=veszélyeztetés)Ilyenkor igazán hatásos egy videókamera,amibe bemonja,hogy nem mehet a gyerek.
Gyerektartás:egyszerŰen kérni kell a különbözetet,Te most gyeten vagy gondolom,több is az eltartott gyerek,így fizetnie kell.Persze kérni,utánna járni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!