Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a barátomnak ha válnak a szülei?
Figyelt kérdés
Nagy valoszinuseggel el fognak válni és én fogalmam sincs hogy hogy segíthetek vagy mit mondjak neki. Megtalaltam az eljegyzési gyurujuket amit mindig hordanak de mostanában már nem. Erre se tudom hogy mit mondjak neki. Valaki segítsen légyszi. Nem tudom milyen ez így hogy nekem nem váltak el... De nagyon szeretnék segíteni neki valahogy.2018. júl. 23. 11:23
1/4 anonim válasza:
Mond meg neki hogy mellette állsz és támogatod. Mondjuk itt az elsődleges kérdés, hogy hány éves a barátod? Milyen viszonyban van a szüleivel?
2/4 A kérdező kommentje:
16. Mindkettőjükkel elég jó kapcsolata van. De erre a gyűrűs dologra se tudtam neki mit mondani pedig még igy utolag is jó lenne ha bármi hasznosat vagy valamit tudnék neki erre mondani.
2018. júl. 23. 11:28
3/4 anonim válasza:
Nem "kell" semmit sem csinálnod, mert nem is tudsz, ez a családi magánügyük, és az, hogy ezt a fiú miképpen éli meg attól függ, hogy a szülōk képesek-e intelligensen levezényelni a folyamatot.
Az mūködik, ha te meghallgatod, mikor el akarja mondani mit érez.
4/4 anonim válasza:
Egyszer és mindenkorra jegyezd meg: nem te vagy a felelős a másik hangulatáért. Fogadd el, hogy a barátod most szomorú, és még egy darabig az is lesz. Ne babusgasd, ne sajnálgasd, ne akard mindenáron felvidítani. Azt meg semmiképp se tűrd, hogy rajtad töltse ki a keserűségét. Amennyire lehet, éljétek az életeteket tovább a normális kerékvágásban. Nem a barátod az első és egyetlen a történelemben, akinek elváltak a szülei. Nehéz időszak, de bőven túl lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!