Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért érzem azt sokszor, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt sokszor, hogy jobb lett volna inkább elviselni párpofont, mintsább elválniés anyagi gondokkal kuzdeni?

Figyelt kérdés

Több eves vivódas utan pontot tettem abántalmazó férjemmelvaló kapcsolatra, egy helyzetre, amiböl ures kezzel tavoztam mert mindenfele papirt alairatott velem , most erre több mint 5 ev távlatából nem akarok kitérni .

Megromlott mentális egegzseggel kerultem ki onnan , ami lehetetlenne tette sokszor az érvényesulesem, plusz h a kiskorúgyerekem miatt sem volt könnyu a helyzetem

Sokszor gondolkodtam azon , ez a stressz , amit csekkek miatt átelek , egyenértéku azzal a stresszel amit az agressziò miatt éltem meg , ugyanúgy rombol mentálisan, a bizonytalanság .

Ti hogyan látjátok?

2018. jún. 11. 08:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Pedig épp onnan ered a probléma, hogy üres kézzel jöttél el, ezzel örökös stresszt csináltál magadnak és a gyerek(ek)nek.

Magad írod, hogy mentális problémáid vannak. Lehetne pl. erre és a gyerekek érdekeire (amiket a párodnak is fegyelembe kellett volna vennie!) hivatkozva jogilag semmissé tenni azokat a megállapodásokat, amiket aláíratott veled.

Gyereked hány éves? Rokonok nem tudnak segíteni kikombinálni hogy hogy fizess ilyen körülmények között?

2018. júl. 1. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!