Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Neki itelnèk a lányunkat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki itelnèk a lányunkat?

Figyelt kérdés

13 hoanpos a lányom,Gyeden vagyok vele! Férjem muszakjai olyanok hogy nappalos, kétszer háromszor,aztán éjszakás majd pihenős. Én is ebbe a munka körbe dolgoztam terhességem előtt. Valószínű ide is fogok vissza menni 2 év múlva. Lehet válunk. Azért mert ő szeret úgy kikapcsolódni hogy iszogat... részegre. Nem napi szinten,de nekem sűrű, és ez az ok hogy akkor inkább elválunk,mert nekem nem tetszik ez...

Albérletbe élünk jelenleg. Neki is nekem is van egy hitel. Ha a szüleim udvarán van egy kis különálló ház,szoba,konyha kialakítva,wc-vel,és egy darabig ide tudnánk menni a lányommal,akkor a bíróság vajon hogy ítél? Elég ez a lakhatás? Az apja valószínű albérletbe maradna. Én is tudnék albérletet fenntartani de egyenlőre könnyebb lenne a szüleimmel,mind lelkileg,mind anyagilag.

2018. máj. 26. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Ahhoz ma Magyarorszâgon nagyon gàz dolog kell, hogy az apanak ìtèljèk. ( veszèlyeztetès, anya droghasznàlata stb)
2018. máj. 26. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
20%

Nem akarlak megsérteni, de ha a férjednek nem tetszik a természete, akkor miért nem gondoltál a váláson azelőtt, mielőtt gyereket szültél volna neki?

Szerintem elég felelőtlen volt részetekről így a gyerekvállalás, de ti tudjátok.

2018. máj. 26. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Neked fogjak itelni.

En 2 gyerekkel valtam,1,5 es 3,5 evesek voltak.

Egy garzont vettem ki,oda koltoztunk.az apjuk maradt a 2 szobas sajatban.

Fel sem merult,hogy ne nalam maradjanak

2018. máj. 26. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem Neked ítélnék a kislányt.

Megfelelő lakhatás, megfelelő körülmények, a kislány felügyeletének rugalmas biztosítása, ha Te valamiért elfoglalt vagy, megfelelő anyagiak és jó egészségi állapot (mármint Részedről).

Nem kell sok negatív dolog ahhoz, hogy elvegyék az anyától a gyerekét. Elég pl, ha enyhén depressziós, éppen orvosi kezelés alatt áll és ezt a másik fél szépen felhasználja a perben. De ez esetedben nem áll fenn, úgyhogy szerintem nyugodt lehetsz.

2018. máj. 29. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!