Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szeretnétek, hogy Ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnétek, hogy Ti is elérjétek, exetek rendesen fizesse a gyerektartást? Hozzad nyilvánosságra a neten a nevét, mindenkiben van annyi hiúság, h nem szeretné szégyentáblán látni a nevét! A nyilvánosságtól mindig fél az akinek vaj van a füle mögött.

Figyelt kérdés
Sajnos a magyar viszonyokat ismerve ez a topik hamar be fog futni, ha pár bátor szülő elkezdi. Külföldön már működik. Egyszerűbb, olcsóbb és gyorsabb lehet, mint perre menni. Nem állítom, hogy mindenkinél működik, de sokaknál igen és egy próbát megér.
2010. jún. 15. 00:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Értem én a bosszút. Csak azt nem értem, hogy tényleg nem gondol bele az illető nő, hogy önmagát is égeti közben? Kiírja, hogy milyen szemét a pasi. Rendben van. De közben ezzel azt is kiírja, hogy ő milyen béna a párkapcsolat terén. Nem látta előre, hogy szét fognak menni és abszolút megromlik minden? Persze, hogy kettőn áll a vásár, de ebből egyik a nő. Lehet, hogy a férfi szúrt el mindent. De a nő nem vette észre időben, amikor még gyerek nélkül ki tudott volna szállni az egészből.

Szóval én a magam részéről biztos nem írnám ki nyilvánosan, hogy képtelen voltam egy szerető férjet és családapát találni magam mellé. Még ha máshogy is fogalmazza és a férfit szidja, akkor is részben ezt írja le magáról.

2010. jún. 17. 22:37
 22/23 anonim ***** válasza:

Kölcsönösen égetik egymást.

"Aki mondja másra, az mondja magára!" Már óvodában is ezt skandáltuk.

2010. jún. 17. 22:47
 23/23 anonim ***** válasza:
A te neved nem kerülhetne ki egyéb szégyentáblára? Szerintem mindenkié...
2010. jún. 18. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!