Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnétek, hogy Ti is elérjétek, exetek rendesen fizesse a gyerektartást? Hozzad nyilvánosságra a neten a nevét, mindenkiben van annyi hiúság, h nem szeretné szégyentáblán látni a nevét! A nyilvánosságtól mindig fél az akinek vaj van a füle mögött.
Értem én a bosszút. Csak azt nem értem, hogy tényleg nem gondol bele az illető nő, hogy önmagát is égeti közben? Kiírja, hogy milyen szemét a pasi. Rendben van. De közben ezzel azt is kiírja, hogy ő milyen béna a párkapcsolat terén. Nem látta előre, hogy szét fognak menni és abszolút megromlik minden? Persze, hogy kettőn áll a vásár, de ebből egyik a nő. Lehet, hogy a férfi szúrt el mindent. De a nő nem vette észre időben, amikor még gyerek nélkül ki tudott volna szállni az egészből.
Szóval én a magam részéről biztos nem írnám ki nyilvánosan, hogy képtelen voltam egy szerető férjet és családapát találni magam mellé. Még ha máshogy is fogalmazza és a férfit szidja, akkor is részben ezt írja le magáról.
Kölcsönösen égetik egymást.
"Aki mondja másra, az mondja magára!" Már óvodában is ezt skandáltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!