Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnétek, hogy Ti is elérjétek, exetek rendesen fizesse a gyerektartást? Hozzad nyilvánosságra a neten a nevét, mindenkiben van annyi hiúság, h nem szeretné szégyentáblán látni a nevét! A nyilvánosságtól mindig fél az akinek vaj van a füle mögött.
Remélem, hogy azért akadnak normálisan gondolkodó nők is,akik a gyermekük apját nem csupán pénzforrásnak tekintik,hanem annak ami: a gyerek apjának. Akinek ugyanolyan jogai vannak a gyermekkel kapcsolatban,mint az anyának! A gyereknek mindkét szülőjére szüksége van!
Ha az anya nem sértődne meg mindenen,nem a gyerek lenne az élete egyetlen értelme,nem imádná és nem nevelne belőle egy hisztis gyereket,hanem törődne a gyerek megszületése után is a férjével és a házasságával,akkor sokkal kevesebb lenne a válás,és a tartásdíj probléma fel sem merülne. De ha mégis válásra kerül a sor,akkor a gyereket nem neveli az apja ellen,akkor találkozhat az apjával,amikor akar,szintén nem merülne fel ez a probléma.
Elég sok elvált családot ismerek. Sajnos ma a Bíróságok 99 %-ban csak az anya javára ítélkeznek,még akkor is,ha az anya szeretőt tart,szórja a pénzt,koszos-piszkos a lakás, stb.mégis ő alkalmas a gyerek nevelésére. Az apa pedig fizessen,akkor is, ha nincs miből. Felénk ritka,aki havi 200.000.-et keres. Még ennek a feléből is nehéz megélni egy embernek. Laknia kell,rezsit,kaját fizetni. Ha még ennél is kevesebb a keresete,akkor hogyan él meg 50-60.000.- Ft.ból?
Egy anyának a gyerek érdekeit kellene elsősorban szem előtt tartania. Meggondoltan kötni házasságot,csak a jól működő kapcsolatba szülni gyereket. A születése után tudomásul venni,hogy a család most már 3 emberből áll: apa,anya.gyerek. Mindegyik EGYFORMÁN fontos személy. Az apával éppenannyit törődni,mint a gyerekkel. Egyik sem fontosabb a másiknál. Mindkettőjüknek nyugodt,szeretetteljes otthont biztosítani. Ahol így van,ott nincs válás,nincs tartásdíj probléma.
A fejekben kellene először rendet teremteni. Ha pedig egy nő képen nyilvánisan megalázza a volt párját,még akkor is,ha ez jogos lenne,saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, és nem alkalmas egy gyerek erkölcsi nevelésére.
3 gyerekes anyuka
Egy biztos, hogy valaki nyilvánoisan kiirja, hogy XY (apuka) nem fizet gyerektartást, akkor abban a pillanatban megs´serti az apa személyi jogait - függelenül attól, hogy igaz-e, amit irt, és ezért igen szaftos büntetést fizethet (százezres nagyságrendtöl felfelé akármeddig).
A másik dolog, hogy ha igaz lenne is, amit valaki ir, az akkor is tekintélyrontás, ha a tények megfelelnek a valóságnak - és ez is büntetendö, ami még egy kiadós büntetést von maga után, szintén hasonó mértékben.
Harmadszor: honnan tudnád, hogy akik itt irnak, azok a valóságot közlik, ugyanis egy csomó bosszúra vágyó nö a rendesen fizetö apa nevét is közszemlére tenné, csak azért, hogy neki rosszat okozzon.
Egyébként nem tudom, hogy honnan szeded, hogy ilyen külföldön van, mert ez mindenhol bünetetendö dolog.
AKi ilyen hülyeséget/szemétséget kitalál, az megérdemelné, hogy ö saját amga legyen kipellengérezve, mert az ilyen megérdemelné.
Az éremnek két oldala van.
Akkor azoknak az anyukáknak is ki kellene valahol írni a nevét akik tiltják, vagy az apuka ellen nevelik a gyerekeket!
Ez olyan direkt módon működik, hogy pl. egyenruhás emberek követik, amiből mindenki látja az utcán.
De melyik médiának mekkora a nézettsége? Simán elvegyül. Több adós van, mint óriásplakát.
06:54-essel értek egyet én is. Aki a másikat szapulja az egy percig se gondol bele, hogy annak idején ő választott rosszul?
Oké, persze én ebbe nem láthatok bele igazán, mert a környezetemben azt látom, hogy nagyrészt életre szóló házasságok vannak. Én is ilyet keresek. Ha én is a kérdésben lévő hibába csúsznék akkor pedig leginkább magamat hibáztatnám. Ha nyilvánosan szapulnám a volt páromat azzal csak magamat minősíteném, hogy milyen szar emberismerő voltam, hogy nem láttam mi lesz velünk később.
Persze a jog melletted el, hogy a másiknak fizetni kéne. Ilyen formában természetesen "igazad" van. Más részről viszont elég ciki, hogy nem sikerült gyerekvállalás előtt kellően kiismerni a másikat, hogy vajon egy életen át együtt tudtok élni, vagy csak egy futó kaland lesz a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!