Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megmenthetnék egy házasságot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthetnék egy házasságot, de csak hazugsággal mit tennétek?

Figyelt kérdés
Szóval a testvérem megcsalta a feleségét a feleség gyanakodott, de az öcsém engem használt fedősztorinak és egy csomó hazugsággal átfűzve. Valószínű át fog jönni sógornőm és nem tudom, hogy menni fog-e a hazugság. Nem akarom én sem, hogy elváljanak mert a sok balhé mellett azért szeretik egymást. Nekem nincs senkim bajba én nem kerülök.
2018. ápr. 25. 22:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám neki az igazat. Én is inkább szeretnék arról tudni,ha át vagyok verve,meg vagyok csalva. Később úgy is kiderülne,akkor még fájdalmasabb lenne, a gyereknek is.
2018. ápr. 25. 22:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek nem hülye, ő is érzékeli, ha baj van, főleg, ha eleve sok a balhé.
2018. ápr. 25. 23:08
 13/21 anonim ***** válasza:
a gyerek a legérzékenyebb korban van ilyen szempontból. 3-4 éves érzékeli, de talán nem is fogja fel. a tizenpár évesnek is nehéz, de ő azért már nagyobb. a 7-10 a legrosszabb.
2018. ápr. 25. 23:31
 14/21 anonim ***** válasza:
51%

Mi öcsémmel egymást neveltük fel, és tudjuk milyen, amikor a szülők hülyének nézik egymást és félrelépnek stb. Megfogadtuk, hogy kiállunk egymásért akármi van, de soha nem fogjuk támogatni azt, hogy a másik erkölcstelen legyen a párjával. Volt, hogy nem akart korrektül szakítani, és elég volt annyit mondanom neki hogy gondoljon apánkra. És bólintott és már 19 évesen is inkább vállalta a konfliktust, de őszinte volt.

Ezek után, ha ezt megtudnám, akkor én nem mondanám el, mert a testvérem, és nem fogom beköpni. De elmondanám neki, hogy most semmivel sem különb az apánktól, és ez elég lenne ahhoz, hogy bevallja ő.

2018. ápr. 26. 00:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

és amiatt nem lene lelkifurdalásod, hogy átvered a sógornődet, és megvezeted?

neked fordított esetben hog esne?

miféle szeretetközösség az, ahol az öcséd megcsalta?

az ilyen házasságért nem kár.

én nem mennek bele abba, h. engem használjon fedősztorinak, mert van gerincem.

a tesódnak meg ideje vállalni a tetteiért a felelősséget, és ne a gyerekkel takarózzon.

mikor félrekefélt, magasról tett a gyerekére, akkor most se használja fel arra, h. megússza.

ha ebbe a hazugságba belrmész, akkor tökre úgy tűnik, h. a te családod ilyen gerinctelen emberekből áll, morálos nullákból, akik csalnak, hazudnak, átvernek embereket.

2018. ápr. 26. 02:42
 16/21 anonim ***** válasza:
jav.: lenne...
2018. ápr. 26. 02:42
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Az én tesóm gondolkodás nélkül hazudott a kedvemért és alibit is biztosított. Persze a véleményét nem tette zsebre, négyszemközt, de soha nem árulta el senkinek. Ilyen egy testvér.
2018. ápr. 26. 06:27
 18/21 Csurmi ***** válasza:
#14-es Ez megható volt! Nagyon korrekt válasz, tökéletes. Bevallaná maga, minthogy a testvérét hazugságra kényszerítse.
2018. ápr. 29. 00:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem menteném. Aki félrekefél, nem érdemel támaszt...
2018. máj. 1. 08:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Hazudnék,de megmondanám a tesómnak,hogy soha többet nem teszem meg ezt...
2018. máj. 19. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!