Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmenthetnék egy házasságot, de csak hazugsággal mit tennétek?
Mi öcsémmel egymást neveltük fel, és tudjuk milyen, amikor a szülők hülyének nézik egymást és félrelépnek stb. Megfogadtuk, hogy kiállunk egymásért akármi van, de soha nem fogjuk támogatni azt, hogy a másik erkölcstelen legyen a párjával. Volt, hogy nem akart korrektül szakítani, és elég volt annyit mondanom neki hogy gondoljon apánkra. És bólintott és már 19 évesen is inkább vállalta a konfliktust, de őszinte volt.
Ezek után, ha ezt megtudnám, akkor én nem mondanám el, mert a testvérem, és nem fogom beköpni. De elmondanám neki, hogy most semmivel sem különb az apánktól, és ez elég lenne ahhoz, hogy bevallja ő.
és amiatt nem lene lelkifurdalásod, hogy átvered a sógornődet, és megvezeted?
neked fordított esetben hog esne?
miféle szeretetközösség az, ahol az öcséd megcsalta?
az ilyen házasságért nem kár.
én nem mennek bele abba, h. engem használjon fedősztorinak, mert van gerincem.
a tesódnak meg ideje vállalni a tetteiért a felelősséget, és ne a gyerekkel takarózzon.
mikor félrekefélt, magasról tett a gyerekére, akkor most se használja fel arra, h. megússza.
ha ebbe a hazugságba belrmész, akkor tökre úgy tűnik, h. a te családod ilyen gerinctelen emberekből áll, morálos nullákból, akik csalnak, hazudnak, átvernek embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!