Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmenthetnék egy házasságot, de csak hazugsággal mit tennétek?
Figyelt kérdés
Szóval a testvérem megcsalta a feleségét a feleség gyanakodott, de az öcsém engem használt fedősztorinak és egy csomó hazugsággal átfűzve. Valószínű át fog jönni sógornőm és nem tudom, hogy menni fog-e a hazugság. Nem akarom én sem, hogy elváljanak mert a sok balhé mellett azért szeretik egymást. Nekem nincs senkim bajba én nem kerülök.2018. ápr. 25. 22:06
1/21 anonim válasza:
Aha, és megéri egy olyan házasságot fenntartani, ahol sok a balhé? Na és a tesód hányszor fogja még megcsalni az asszonykát?
2/21 anonim válasza:
En a tesom melle allnek, de megmondanam neki, hogy ez volt az utolso ilyen alkalom.
3/21 anonim válasza:
lehet le leszek pontozva, de nekem ez attól függene, hogy mennyire tudok hazudni és utána mennyire tudnék a nő szemébe nézni. a testvéremet csak megpróbálnám kihúzni a kakiból. de ha utána minden alkalommal szembe tudnám köpni magam, akárhányszor találkozunk, és sokat találkozunk, akkor lehet, hogy nem.
4/21 anonim válasza:
Miért engedted, hogy a gerinctelen öcsét belerángosson téged ebbe? De ha ezt a tudtodon kívül csinálta, akkor közöld a feleséggel, hogy neked ehhez semmi közöd és mond el neki az igazat.
Még mindig jobb, hogy most válnak el, még mielőtt születik egy gyerek, hisz akkor meg ő fogja meginni az egésznek a levét.
5/21 anonim válasza:
Mivel képes volt megcsalni, ezért nem hinném, hogy annyira szeretheti. Nehéz döntés, mert mégis csak a testvéred. Döntsd az alapján, hogy vajon te akarnád tudni, hogyha megcsal a jövőbeli párod? Örülnél, ha valaki elmondaná?
Mellesleg az ilyen fedősztoris ügyek ki szoktak derülni.
22/L
6/21 A kérdező kommentje:
Már van egy 7 éves gyerek. Utálok hazudni meg tudom, hogy rossz dolog, de még is ha elválnának nekem is bűntudatom lenne.
2018. ápr. 25. 22:17
7/21 anonim válasza:
A tesóm, a tesóm. Szerintem egyértelmű, hogy ki mellé állnék.
8/21 anonim válasza:
Én kimaradnék ebből, ez nem a te ügyed, akár testvéred, akár nem. Nekem is van tesóm, de ilyenekben úgy vagyok vele, ha hülye volt, akkor oldja meg nélkülem.
9/21 anonim válasza:
Mellesleg nem gondolnám, hogy az én tesóm van annyira hülye, hogy egy balhékkal teli kapcsolatot fenntartson, ugyanis épp elég balhés családban nőttünk fel, hogy ne akarjuk azt a mintát továbbvinni. Azért a helyedben azt is átgondolnám, milyen lehet a gyereknek így... Nekünk szar volt...
10/21 anonim válasza:
a gyerek miatt mindenképpen hazudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!