Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edit1988 kérdése:
Van esélye a exnek?
Figyelt kérdés
Volt férjemmel 3 éve váltunk el. kéthetente hétvégén viszi el közös gyermekünket /11éves/ láthatásra. Mivel elég mérges közöttünk a viszony nem tudunk rendesen kommunikálni, így csak akkor viszi ahogy papíron megegyeztünk. Többször próbáltam engedni és a végeredmény az lett, hogy felhívatott a gyerekkel, hogy had' maradjon még egy vagy két napot, vagyis nem hozta haza. Szerinte joga van hozzá, mert egész héten velem van a gyerek ő látja ritkábban. Folyamatosan bánt engem a gyerek előtt, elhord mindenféle k*nak. Most újra akarja tárgyaltatni, hogy többször is legyen láthatása, mert neki így nem jó. Válásunk utána az ország másik felére költözött és mivel sok időt elvesz az utazás ezért akar még több időt, főleg a szünetekből (most mindegyiknek a fele az övé). Állítása szerint rossz anya vagyok, de indokolni nem tudja miért. Nem vagyok semmilyen élvezeti cikk rabja, dolgozom, rendezett körülmények között élünk.
Bármi lehet, majd a bíróság dönt, nyugodjál meg! Akkor majd megnyugszol!
2018. ápr. 24. 13:39
2/5 anonim válasza:
Ha van jó ügyvédje, és elég pénze, akkor bármi lehetséges...amúgy természetesen van joga pert indítani a láthatás kérdésében, de nem egyszerű a dolog, sokáig tart, pszichológust is bevonnak, stb.
2018. ápr. 24. 13:41
3/5 A kérdező kommentje:
első válaszoló. azért írtam le kétszer,mert elsőre nem engedte a kérdést kiírni. természetesen nem köteles senki válaszolni rá. köszönöm hogy szántál arra is időt, hogy elolvasd :)
2018. ápr. 24. 13:43
4/5 anonim válasza:
Mivel távol lakik, ez lehet indok arra, hogy hosszabb ideig legyen nála. Ha pedig a gyerek is akar maradni, akkor miért ne lehetne többet az apjával? Ha utazással telik el a hétvége nagy része, akkor jogos, hogy több minőségi időt akar vele tölteni.
2018. ápr. 24. 15:18
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos eljutottunk oda ahová nem szerettem volna. A gyermek lelkét olyannyira megviselte a huzavona (sajnos már én sem tudtam tompítani), hogy szakértői segítségre van szükség. Az édesapa szerint miattam, mert tönkretettem. Továbbra is viszi, a gyermek napokat sír miatta, ha menni kell én meg szó nélkül tűröm. A gyámhivatal nem avatkozik bele, mert nincs veszélyben a kiskorú.
A megállapodottakhoz igyekszem ragaszkodni, az apa meg még többet akarja látni (hozzáteszem, hogy elviszi, beülteti a szobájába, a kezébe nyomja a telefont,hogy játszon ő meg elmegy csavarogni, vagy éppen lefekszik).
Ez egy soha véget nem érő ördögi kör, ami nindenkit felemészt :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!