Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így érzek? Volt még valaki így? Mit csináltatok? Elmondtátok?
Figyelt kérdés
Válófélben vagyunk egy harmadik fél miatt, aki már ott is lakik. Már a sokadik tárgyalásunk jön. Néha mégis rámtör, hogy hiányzik, pedig sokszor megalázott. Hogy tudnám elnyomni magamban a hiányérzetet? Ti mit tennétek?2018. márc. 13. 22:28
11/14 anonim válasza:
Én már el is váltam, szintén harmadik fél miatt (bár szerintem nem ugyanaz a helyzet, mint Nálad, kedves kérdező). Ennek 4 éve. Nekem minden esetre, nem múlt el a hiányérzet. :( Időnként még nekem is előjön, hogy mennyire hiányzik, és hogy talán ő volt az igazi, még annak ellenére is, hogy soha életemben nem bántott senki úgy, mint ő annak idején.
Ha úgy érzed, még helyre lehet hozni és meg tudsz bocsátani neki, akkor én a helyedben megpróbálni helyre hozni.:)
12/14 A kérdező kommentje:
A harmadik fél már ott is lakik, tehát nem hiszem kedves utolsó, hogy ez még helyrehozható lenne. No meg örökké bennem maradna a kétely, hogy mikor csal meg legközelebb.
2018. márc. 16. 09:56
13/14 anonim válasza:
De ha ott lakik a no akkor nem is tudnad mert az a no kell neki...
14/14 A kérdező kommentje:
Már belenyugodtam végre. Eljutottam odáig, hogy már pár napja csak az ürességet érzem.
2018. márc. 27. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!