Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Feleséget/férjet elhagyók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleséget/férjet elhagyók szerető miatt! Megérte? Jó döntés volt?

Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5# én szüleim feleztek, mint írtam az én anyám nem akart veszekedést. Apámnak semmi érdeme nincs ebben, nem tudott volna kirakni minket csövesnek, mert nem volt egyébként se hozzáadott értéke a lakáshoz. Anya adott neki pénzt, hogy minél előbb húzzon el, ő azt fizette bele egy házba alapként az új feleségének. Na azt a házat vitte el az új feleség, kocsival és ingóságokkal együtt.

Én se tudom hogy csinálta, ügyes ügyvéddel. Maradt némi spórolt pénze, azt meg elvitte a következő nője. Most vmi albérletben rohad a legújabb feleséggel. Mondhatjuk, hogy anyámat leszámítva a többi nője kisemmizte, mert gyakorlatilag semmije sincs.

2018. márc. 12. 23:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kvb 4 éve voltam együtt úgy a gyerekem apjával, hogy újabb esélyeket adtam neki, volt már mellettem barátnője, szerelme, nem voltunk jóban, rossz volt együtt, boldogtalanság...

4 év után meg jött valaki, aki inspirál, szuper társaság, sokat nevetünk, egy hullámhosszon vagyunk, jó a szex,szerelmes vagyok, nagyon úgyhogy egy éve leléptem. Még nem tudom, mennyire lesz jobb, mint volt. Amit tudok, hogy ami volt az méltatlan volt mindkettőnknek.

2018. márc. 13. 11:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

8: ahogy írtam, vannak kivételek és úgy néz ki a tied is olyan volt.

Amit nem értek, hogy szidhatod, egy mocskos, szemét fráter volt, de akkor miért mentél egyáltalán hozzá? Ennyire nem ismerted a belső énjét? Csak a maszkját láttad és az álszentségébe lettél szerelmes?

Én már a párom gondolatait is ismertem mielőtt megkértem a kezét, nincs olyan mondata amit ne tudnék befejezni

2018. márc. 13. 12:44
 14/14 topyjo válasza:
100%

Ha nagyon lesarkítod, és tényleg csak szerető, akkor nem.

Viszont normális kapcsolatban nincs szükség szeretőre. Beleszerthet az ember másba a párján kívül, elválhatnak, és élhetnek boldogan, mint én már 25 éve.

2018. márc. 14. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!