Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyiket választanátok?
A feleségem csinos , van 2 gyerekünk, jó anya , kézben tartja a dolgokat, szeretem. Nyugis nem túl kalandigényes.
Viszont nem érdekli a szex, havi 2 már elég neki és abban sincs sok fantázia.
Aztán van egy másik csaj aki bármilyen vágyam megvalósítja, kalandvágyó , folyton nyüzsgő , feltünően csinos, magabiztos , határozott.
Mindkeztővel el tudom képzelni a jövőm
Ja én viszont elég szexfüggő vagyok...
Jézusom nem sül le a pofádról a bőr?
Képes lennél csak a kaland kedvéért félrekúrni?
Tégy meg egy szivességet inkább vállj el mert jobbat érdemel a feleséged.
Vagy ásdd el magad jó mélyre.
Szégyen hogy ilyen "férfiak" léteznek
És ezek akik vigyorogva mondjàk,hogy "Szeretlek Drágám Jó Anya vagy"
Mennyi idősek a gyerekek? Ha még van pici, akkor a hormonváltozás is lehet az oka. Az első gyerekünk után úgy éreztem, simán el fogok éldegélni szex nélkül. Most a második fél éves, ha nincs mindennap szex, már kivagyok teljesen. Részt veszel a gyerekek gondozásában, a háztartás ellátásában? Te mit teszel érte, hogy megkívánja a szexet?
Szerintem mielőtt félremész a másikkal, próbáld meg helyrehozni a dolgot. Beszélgess vele, tudd meg neki milyen igényei vannak. Ha mégsem megy, add meg a gyerekeid anyjának a tiszteletet azzal, hogy először lezárod vele a kapcsolatot, és csak utána kezdesz bármibe a másikkal.
Azért azt elmondanám, hogy simán benne van a pakliban, hogy csinálsz egy két gyereket a másik csajszinak is, és neki se lesz már annyira kedve/ideje/energiája a végzet asszonyát játszani
FAKE
miért? Mert ha szexfüggő vagy, akkor soha nem házasodtál volna össze ezzel a nővel.
Én is félig-meddig az vagyok és tuti nem házasodok össze, ha a párom nem lenne benne a kemény dolgokba.
Mikor elvettem akkor azt gondoltam el3g ami van de aztán megismertem a szex magasabb szintjét.
Illetve a csajoknak sem kellene többet mutatniuk házasság előtt ha közben nincs hozzá kedvük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!